Sıfır Televizyon Alan Yerler

Sıfır televizyon alan yerler
Sıfır televizyon alan yerler

Çeşitli sebepler sizi sıfır televizyon satmak zorunda bırakabilir. Genelde nakit sıkışıklığı olan müşterilerimiz bu şekilde bir satış yapsa da aldığı televizyondan pişman olan kişilerle de bu şekilde bir alışveriş yapabiliyoruz.

Bu şekilde bir satış yapmak için nasıl bir yol izlemeniz gerekir? Yazımızın amacı da size bunu anlatmak ve nasıl satış yapacağınızı, kime güveneceğinizi göstermektir. Haydi hemen başlayalım

Sıfır televizyon kim alır?

Sıfır televizyon alan yerler ile ilgili kısa bir internet araştırmasında pek çok firmaya rastlayacaksınız. İçlerinden bizi tercih etmeniz halinde güven içinde, değerinde bir satış yapabilirsiniz.

Bizimle iletişime geçerek ürünün modelini ve markasını söylemeniz yeterlidir. Arkadaşlarımız size hemen geri dönüş yapacak ve fiyat teklifimizi iletecektir.

Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından arkadaşlarımız adresinize gelecek ve televizyonunuzu nakit teslim alacaktır.

Nasıl fiyat veriyoruz?

Satmak istediğiniz ürünün özellikleri, markası ve boyutu fiyatı belirleyen en önemli etkenlerdir. Sıfır televizyon alanlar bunu göz önünde bulundurarak fiyat verir.

Sıfır Samsung, Lg, Vestel, Sony, Philips, Arçelik, Beko, Panasonic, Toshiba gibi markaların ürünleri yüksek fiyattan alınır.

Wi-fi, smart, 4k, büyük ekran ve yüksek çözünürlük size vereceğimiz fiyatı yukarı taşır. Bu özellikler müşterilerimizin en çok tercih ettiği detaylardır.

Şunu da belirtmek isteriz ki kısa süre kullandığınız televizyon sıfır değil ikinci el olarak alınır. Bazı müşterilerimiz 1-2 gün kullandıkları televizyonun sıfır olduğunu düşünseler de kesinlikle böyle değildir. 

1-2 gün de olsa servis tarafından kurulumu yapılmış, paketi açılmış bir ürün sıfır televizyon değildir. Çok kısa süre kullanılmış ürün ikinci el olarak alınsa da fiyatı çok düşürmeyiz. Televizyonunuzu alırken yanında faturasını da vermeniz çok iyi olacaktır. 

Güvenilir bir alışveriş yapmamız için fatura gereklidir. Fatura yoksa ürünün size ait olduğunu ispatlayacak bir yazı veya belge de yeterli olabilir.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Sıfır led televizyon satacağınız zaman bizi tereddüt etmeden arayabilirsiniz. Arkadaşlarımız ürününüzü adresinizden alırken anlaştığımız tutarı nakit öder. Ödeme ile ilgili bir sorun yaşamaz, tekrar tekrar pazarlık yapmak zorunda kalmazsınız.

İstanbul genelinde haftanın 7 günü aktif olarak hizmet vermekteyiz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?