Atakent 2. İkinci El Eşya Alanlar

Atakent ikinci el eşya alanlar

Ümraniye ilçesine cadde cadde, sokak sokak hizmet verdiğimiz için Atakent bölgesine de hizmet veriyoruz. Daha önce ikinci el eşya sattınız mı bilmiyoruz. Müşterilerimizin pek çoğu böyle bir tecrübe yaşamadığı için tedirginlik yaşamaktadır.

Biz de yazımızın devamında Atakent ikinci el eşya alanlar ile ilgili bilgiler vermek, çalışma şekilleri ile ilgili detayları paylaşmak istiyoruz. Bu sayede eşyalarınızı daha yüksek fiyata satabilir, kimlerle iletişime geçmeniz gerektiğinizi öğrenebilirsiniz.

İkinci el eşya nasıl satılır? 

Eşyalarınızı en hızlı şekilde elden çıkarmanın yolu whatsapp veya email ile fotoğraflarını göndererek fiyat almaktır. İletişim numaramıza göndereceğiniz fotoğraflar incelendikten sonra size olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılacaktır.

Alabileceğimiz eşyalarınız için fiyat teklifimiz kısa süre içinde bildirilecektir. Siz de bir değerlendirme yaptıktan sonra fiyat konusunda bize tamam derseniz işlemlere başlayabiliriz. 

Ekibimiz istediğiniz gün ve saatte adresinize gelecek, ürünlerinizi anlaştığımız fiyata nakit teslim alacaktır. Atakent ikinci el eşya alan yerler özetle bu şekilde çalışmaktadır.

Ne tür eşyalar alıyoruz?

Evlerinizde veya iş yerlerinizde kullanmadığınız, bizim satabileceğimiz eşyalarınız için en yüksek fiyat teklifini veriyoruz. Atakent bölgesi için de durum aynıdır.

Bazı müşterilerimiz eşyalarını alamayacağımızı söylediğimizde bize sitem etmektedir. Ancak her eşyanın satın alınması mümkün değildir. Kimi eşyalar için marka, model, kimleri için ise teknolojik donanımlar ön plandadır.

İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, koltuk takımı, yatak odası, bahçe mobilyası, klasik mobilya, deri koltuk, ofis mobilyası, el halısı, gümüş eşya, eski obje, plak, tablo, heykel, bahü gibi eşyalarınız bizim ilgi alanımıza girmektedir.

İkinci el mobilya alımı yaparken modele önem veriyor, fiyatı buna göre belirliyoruz. İkinci el beyaz eşya, klima, televizyon gibi eşyalarda ise marka daha önemlidir. 

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Ümraniye ilçesinin neresinde olursanız olun ekibimiz aynı standarttaki hizmeti sağlayacaktır. Sizden nakliye, taşıma, yükleme gibi işlemler için ücret talep etmeyiz. Firmamız vereceği her hizmet için kendi araçlarını ve elemanlarını kullanacağı için size zahmet vermez.

Müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutuyor, kendi kazancımız kadar size vereceğimiz güven duygusunu da önemsiyoruz.

www.umutspot.com
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?