Beşiktaş 2. İkinci El Eşya Alanlar



Eşyalarınızı çeşitli sebeplerden dolayı satmak isteyebilirsiniz. Bizim için sebepleri değil eşyalarınızın durumu önemli. Beşiktaş bölgesine yıllardır hizmet veren, elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz.

Onlarca, yüzlerce müşteriye hizmet verdik. Pek çoğunun Beşiktaş ikinci el eşya alanlar ile ilgili bir malumatının olmadığını, bu yüzden pek çok hatalar yaptığını gördük. Bu yüzden yazımızın devamında size detaylı bilgiler vermek istiyoruz.

İkinci el eşya nasıl satılır?

Size düşen görev çok basit. Eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek bize göndermek ve fiyat teklifi almak. Yapmanız gereken şey tam olarak bu.

Arkadaşlarımız gelen eski eşya fotoğraflarını inceleyecek ve size olumlu veya olumsuz bir geri dönüş sağlayacaktır. Eğer eşyalarınız bizim alabileceğimiz durumda ise fiyat teklifimizi iletiyor, değilse teşekkür ediyoruz.

Verdiğimiz fiyat sizin için de yeterli ise eşyalarınızı istediğiniz gün Beşiktaş ilçesindeki adresinizden alıyoruz. Üstelik nakliye ve taşıma masraflarının tamamı bize ait.

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Beşiktaş ikinci el eşya ve eski eşya bakımından son derece zengin bir bölgedir. Çok farklı türden eşyaların satış talebi ile karşılaşabiliyoruz.

Ekibimizin tecrübesi ve deneyimi ile bu eşyaların tamamını fiyatlandırabiliyor, satın alabiliyoruz. İkinci el beyaz eşya, klima, televizyon, koltuk takımı, yatak odası, bahçe mobilyası, klasik mobilya, deri koltuk, ofis mobilyası gibi eşyalarınızı alabiliyoruz.
 
Yukarıda da belirttiğimiz gibi eski eşya alımı da yapabiliyoruz. El halısı, Hereke halısı, klasik mobilya, işlemeli bez, tuğra, hat yazısı, plak, pikap, tablo, bahü, heykel, chester koltuk, Metebronz, Fatih Kıral gibi eşyalarınızı da alıyoruz.

Nasıl fiyat veriyoruz?

Beşiktaş ikinci el eşya alımı için fiyat verirken eşyanızın satılabilir olup olmadığına bakıyoruz. Çok yıpranmamış, satılabilir durumda olmasına göre fiyat veriyoruz.

İkinci el beyaz eşya alırken mutlaka çalışır durumda olmasına dikkat ediyoruz. Arızalı, tamir edilmesi gereken ürünleri almıyoruz. Ürünün markası, renkler, kalitesi fiyat etkileyen faktörlerdir.

Beşiktaş ikinci el eşya alanlar için bizi haftanın 7 günü çekinmeden arayabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz, araçlarımız ve elemanlarımızla hizmetinizdeyiz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?