Beylikdüzü 2. İkinci El Eşya Alanlar

   
Beylikdüzü ikinci el eşya alanlar


     Elden çıkarmanız gereken eşyalar mı var? Beylikdüzü de dahil olmak üzere tüm her yerden ikinci el eşya alımı yapıyoruz.

     Kendi ekibimiz ve araçlarımızla hizmet veriyor, bu sayede sizden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz. Uzun yıllardır eski eşya alımı için hizmet verdiğimiz müşterilerimiz için faydalı bilgiler paylaşmak istiyoruz. Bu sayede eşyalarınızı nasıl satacağınızı, nasıl fiyat alacağınızı öğrenebilirsiniz.

İkinci el eşya nasıl satılır?

      Beylikdüzü ikinci el eşya alanlar nasıl alım yapar bunu detaylandıralım. Artık kullanmak istemediğiniz eşyalarınızın neler olduğunu tam olarak belirledikten sonra bize fotoğraflarını gönderebilirsiniz. 

      Fotoğraf istememizin sebebi, eşyalarınız için bir ön bilgi almak içindir. Takdir edersiniz ki müşterilerimizin taleplerini değerlendirmek için her seferinde Beylikdüzü ilçesine gitme şansımız olamaz.

      Fotoğraflar üzerinden inceleme yaptıktan sonra size hemen geri dönüş yapar fiyat teklifimizi iletiriz. Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün ve saatte Beylikdüzü ilçesinin neresinde olursanız olun adresinizden alım yapılır.

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

     Satabileceğimiz, yıpranmamış, yanık yırtık, leke gibi deformasyonları olmayan ürünler için alım yapabiliyoruz. Beylikdüzü ikinci el eşya alanlar için önemli olan bu detaylardır.

     İkinci el beyaz eşya, koltuk takımı, yatak odası, televizyon, yemek odası, klima, buzdolabı, çamaşır makinesi, bahçe mobilyası, ofis mobilyası, deri koltuk, elektronik eşya, ses sistemi gibi eşyalarınızı alabiliyoruz.

     Bir de eski eşya olarak tanımladığımız, klasik eşya grubuna daha yakın olan eşyalar vardır. El halısı, gümüş eşya, eski obje, klasik mobilya, bahü, oymalı mobilya, cam eşya, Hereke halısı, heykel, avize, saat, kitap gibi eşyalar bunlardandır.

Nakliye ve ödeme

Beylikdüzü ikinci el eşya alımı için adresinize geldiğimizde anlaştığımız ücret tarafınıza nakit ödenir ve hemen teslim alınır. Nakliye ve taşıma bize aittir.

Bizimle çalışmanız halinde ve satıyor olursanız olun hiçbir zahmet çekmez, tekrar tekrar pazarlık yapmak zorunda kalmaz, eşyalarınızı değerinde satarsınız.

Yüksek fiyattan ikinci el eşya satmak istemeniz çok doğal. Ancak bir de kime sattığınıza dikkat etmelisiniz. Sizi mağdur etmeyecek, profesyonel hizmet verecek, zamanında alım yapacak olan firmamız haftanın 7 günü aktif çalışmaktadır. 

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?