Gebze 2. İkinci El Eşya Alanlar

Gebze ikinci el eşya alanlar

İstanbul ilçelerine dahil olmasa da ikinci el eşya satmak istiyorum diyerek bize Gebze bölgesinden ulaşan müşterilerimize de detaylı şekilde hizmet veriyoruz.

Ne yapıyoruz? Nasıl çalışıp, eşyalarınızı alırken nasıl bir yol izliyoruz? Yazımızın devamında size bu süreçten bahsedeceğiz. İsterseniz hemen başlayalım

İkinci el eşya satmak için ne yapmalısınız?

Bizimle iletişime geçerek eşyalarınızla ilgili bilgiler vermeniz, mümkünse whatsapp üzerinden fotoğraflarını göndermeniz yeterlidir.

Fotoğraf göndermeniz eşyalarınızla ilgili ön bilgi edinmemize yardımcı olacak, fiyatlandırma ve satın alma sürecimizi hızlandıracaktır.

Gelen ikinci el eşya fotoğraflarını inceledikten sonra size fiyat teklifimizi iletecek, anlaşma sağlandıktan sonra istediğiniz gün Gebze ilçesindeki adresinizden alım yapacağız.

Gebze ikinci el eşya alanlar ilk fiyat verme aşamasında bu şekilde çalışır. Merak etmeyin detay vermeye devam edeceğiz.

Fiyatı neye göre belirliyoruz?

Fiyat verme işi sürecin en önemli kısmıdır. Arkadaşlarımız size mümkün olan en yüksek rakamı vermeye gayret eder. Ancak rakamı belirleyen belli başlı etkenler vardır.

Gebze ikinci el eşya alımı yaparken eşyaların modeline, temizliğine ve sağlamlığına bakarız. Satmayı düşündüğünüz ikinci el eşya ne kadar hızlı satılan bir ürün ise o kadar yüksek rakamdan alınır.

Örneğin ikinci el led televizyon satmak istiyorum diyen müşterimizin ürününü ekran boyutuna, teknolojik özelliklerine ve markasına bakarız. 

İkinci el koltuk takımı alacağımız zaman ise ürünün modeline, yanık yırtık olup olmamasına, deformasyonuna dikkat ederiz.

Nakliye ve ödeme koşulları

Firmamız hiç bir müşterisini mağdur etmek istemez. Kendi kazancımız kadar sizin memnuniyetinizi de önemseriz. Bu bağlamda müşterilerimize anlaştığımız tutarı nakit öder, fiyat düşürmek için çeitli bahanelere sığınmayız.

İster Kadıköy ister Üsküdar iste Gebze olsun hiçbir ikinci el eşya alışımızda nakliye veya taşıma ücreti talep etmeyiz.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Firmamız Gebze eski eşya alımı için haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası ayrımız yapmadan hatta Gebze, Darıca gibi çevre ilçelere kadar hizmet vermektedir. 

Güvenilir bir satış için bizi hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz. 


0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?