Gümüş Alan Yerler



Pek çok eski eşya alımı için müşterilerine hizmet veren firmamız, gümüş satmak istiyorum diyen müşterilerine de kısa sürede yardımcı olmaktadır.

Gümüşlerini satın aldığımız hemen hemen her müşterimizle sohbet ederken ilk defa böyle bir satış yaptıklarını öğrenmekteyiz. Biz de istedik ki süreç hakkında bilgi sahibi olun ki eşyalarınızı satarken bilmediğiniz bir şey kalmasın. Bu sebeple öğrenmek isteyeceğinizi düşündüğümüz konuları ana başlıklar altında aşağıda topladık.

İsterseniz bir göz atın. İşinize yarayacak bilgileri bulabilirsiniz. 

Gümüş nasıl satılır?

Sahip olduğunuz ancak elden çıkarmak istediğiniz gümüş eşya için ayar numarasına ve ağırlığına bakarak fiyatlandırma yapıyoruz.

İsterseniz bir örnek verelim ki daha iyi anlaşılsın. Gümüş şamdan satmak için bir arayan müşterimizden alım yaparken şamdan üzerinde yazan ayar numarasına bakarız. 800, 900 ve 925 ayar olmak üzere 3 farklı ayar numarası vardır.

İçlerinden en değerli olanı 925 ayar gümüş olandır. Arkadaşlarımız ayar numarasını öğrendikten sonra ağırlığına bakarlar. 

3kg bir şamdan 925 ayarın o günkü fiyatı ile çarpılır. 925 ayar gümüşün piyasa değerinin 2000 tl olduğunu düşünelim. 3kg*2000 =6000 tl size ödeme yapılır.

Gümüş eşya nasıl anlaşılır?

Bir eşyanın gümüş olup olmadığını öğrenmek için ayar numarasına bakmanız yeterlidir. Gümüş alanlar bu şekilde tespit yaparlar. Çünkü gümüş eşya, üzerinde mutlaka bir ayar numarası bulundurur.

Ayar numarası olmayan gümüş bir eşya çok nadir görülür. 

Gümüş işini isterseniz bize bırakın. Çünkü ekibimiz profesyonel arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Piyasa da çok farklı türden gümüş de vardır. İran gümüşü, Osmanlı gümüşü gibi gümüşler de bu değerli gümüşler arasındadır.

Ödeme nasıl yapılıyor?

Gümüş alanlar, gümüşlerinizi alırken anlaştığımız fiyatı nakit olarak öder. Nakit dışında, sizin isteğinize göre havale, eft gibi ödeme seçeneklerini de sağlayabiliriz. 

Firmamız anlaştığımız fiyatı düşürmek için türlü bahanelere sığınmaz. Bizi tercih etmeniz halinde en doğru, en kaliteli hizmeti alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Arkadaşlarımız adresinize gelecek, anlaştığımız fiyatı nakit ödeyecektir. Böylece hiç zahmet çekmemiş, sadece bir kaç saatinizi alacak bir işlem ile gümüşlerinizi kısa süre içinde satabileceksiniz.

www.umutspot.com
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?