İstinye 2. İkinci El Eşya Alanlar

İstinye ikinci el eşya alanlar

Hizmet verdiğimiz bölgelerden birisi de İstinye semtidir. Müşterilerimizin bize ulaşarak ilettiği talepleri doğrultusunda kendilerine hizmet veriyoruz.

Kimi müşteriler bilgi almak, kimi fiyat almak kimi de eşyalarını satmak için bizi aramaktadır. Herkesle elimizden geldiğince detaylı şekilde ilgileniyoruz.

Yazımızı sizinle paylaşma sebebi de bizi yakından tanımanızı istememizdir. Biz kimiz, nasıl hizmet veriyoruz, eşyalarınızı nasıl satabilirsiniz? Hepsini ana başlıklar altında açıklayacağız

İkinci el eşya nasıl satılır?

Her eşyanın yerinde görülüp fiyat verilmesi mümkün değildir. Yani bize satacağınız ikinci el eşya için İstinye semtindeki adresinize gelerek fiyat vermemiz çok zor. Ancak bunun kolay bir yolu var.

Eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email ile bize göndermeniz halinde çok kısa süre içinde size geri dönüş yapılacak ve fiyat verilecektir.

Size sunduğumuz fiyatta karşılıklı anlaşma sağlandıktan sonra ekibimiz İstinye bölgesindeki adresinize istediğiniz gün gelecek ve alım yapacaktır. 

Fotoğraf göndermeniz zamandan tasarruf etmenizi sağlayacağı gibi satış işlemini de hızlandıracaktır. 

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

İstinye ikinci el eşya alanlar için önemli olan temiz, sağlam eşyalar almaktır. Çökmüş, kullanım ömrünü doldurmuş eşyaları almamız, satamayacağımız için çok zor.

Bu yüzden ikinci el beyaz eşya, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, elektronik eşya, koltuk takımı, klasik eşya, deri koltuk, ofis mobilyası, makam takımı, el halısı, tablo, plak, bahü, Rolex saat gibi pek çok eşyanızı satın alıyoruz.

Sizden aldığımız ürünleri, evlerinde veya iş yerlerinde ikinci el eşya tercih edecek kişilere satacağımız için model olarak tercih edilen ürünleri almaya gayret ediyor, fiyat verirken de bu kriterlere göre fiyat belirliyoruz.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

İstinye ikinci el eşya alanlar için bizi tercih etmeniz durumunda zahmet çekmeden satış yapabilirsiniz. Nakliye, taşıma, yükleme gibi işlemler için ücret ödemez, son dakika süprizi yaşamazsınız. 

Firmamız anlaştığımız fiyattan alım yaparken, fiyat düşürmek için bahaneler üretmez. Size söz verdiğimiz saatte ve gün İstinye bölgesindeki adresinizde oluruz. 

Ekibimiz haftanın 7 günü tüm İstanbul genelinde hizmetinizdedir. 

0533 4933390
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?