Pendik 2. İkinci El Eşya Alanlar

Pendik ikinci el eşya alanlar

     
Önceki yazılarımızı takip edenler İstanbul ilçelerinin tamamına hizmet verdiğimizi bilir. Pendik de en yoğun talep aldığımız, dolayısıyla hızlı şekilde hizmet verdiğimiz ilçelerdendir.

      Eşyalarını satmaya karar vermiş, güvenilir bir esnaf arayan müşterilerimize detaylı bilgi vermek, hizmet şeklimiz ve alım sürecimizden bahsetmek istiyoruz.

       Pendik ikinci el eşya alanlar ile ilgili bilgi almak, bu kalabalık ilçeden eski eşya satmak mı istiyorsunuz? En doğru yere geldiğinizden emin olun. Haydi yazımızın devamında detayları anlatalım

Pendik ikinci el eşya satışı nasıl yapılır?

       Bir alıcı tarafı bir de satıcı tarafı vardır. Her iki taraf da istenileni yaparsa süreç çok kısa sürer. Sizin yapmanızı istediğimiz şey bizimle iletişime geçmeniz ve eşyalarınız hakkında bilgi vermenizdir.

       Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda gerekli incelemeleri yapacak olan arkadaşlarımız, alabileceğimiz eşyalar olması durumunda sizden eşyalarınızın fotoğraflarını göndermenizi rica edecektir.

       Whatsapp veya email bu iş için biçilmiş kaftandır. Çok kısa sürede fotoğraf gönderme işlemini halledebilirsiniz. Gelen fotoğraflar ekibimize ulaşır ulaşmaz size geri dönüş yapılacak ve fiyat teklifimiz iletilecektir.

       Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından ekibimiz istediğiniz gün Pendik ilçenin neresinde olursanız olun adresinizden alım yapacaktır.

Fiyat neye göre verilir?

     Pendik ikinci el eşya alanlar eşyalarınızın temizliğine, sağlamlığına ve kalitesine göre fiyat verir. Bir eşya ne kadar hızlı satılan bir ürün ise o kadar yüksek fiyattan alınır. 
 
      İkinci el beyaz eşya, televizyon, klima, elektronik eşya, ses sistemi gibi ürünlerde mutlaka çalışır durumda olma şartı aranır. Arızalı ürün almamız maalesef söz konusu değil.

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

     Evlerinizde, depolarınızda, ofisinizde, garajınızda, çatı katınızda pek çok eşya birikmiş olabilir. Bizi arayarak bunları nakite çevirebilirsiniz.

     İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, koltuk takımı, mobilya, yatak odası, bahçe mobilyası, el halısı, gümüş eşya, plak, bahü, heykel, saat, tırnak ayna, avize, kitap gibi eşyalarınızı alıyoruz.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

     Pendik ikinci el eşya alan yerler arasından bizi tercih etmeniz halinde en hızlı ve profesyonel hizmeti alırsınız. Zamanında, güven içinde, zahmet çekmeden eşya satabilirsiniz. Nakliye ücreti ödemeden, tekrar tekrar pazarlık yapmadan eşyalarınızı elden çıkarabilirsiniz.

     Haftanın 7 günü aralıksız çalışan firmamızı sadece Pendik için değil tüm ilçeler için arayabilirsiniz.


0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?