.Şişli 2. İkinci El Eşya Alanlar


Şişli ikinci el eşya alanlar

Eşyalarınızı satmak mı istiyorsunuz? Bunun için güvenilir bir firma ile çalışmak bu işin en önemli kısmıdır. Şişli ikinci el eşya alanlar arasından bizi tercih ederseniz çok hızlı şekilde, yüksek fiyattan eşyalarınızı satabilirsiniz.

Peki bunu nasıl yapacaksınız? Nedir bu ikinci el eşya işi? Nasıl yapılır, hangi eşyalar satılabilir, kaça satılır bunların tamamını yazımızın devamında cevaplandıracağız.

İkinci el eşya nasıl satılır?

Yapacağınız ilk şey hangi eşyalarınızı satacağınıza karar vermektir. Kararınızı verdikten sonra bizimle iletişime geçebilir, eşyalar hakkında bilgi verebilir veya bize fotoğraflarını gönderebilirsiniz. 

Whatsapp (0533 493 33 90) veya email (umutspot@gmail.com) ile kısa sürede fotoğrafları bize ulaştırabilirsiniz. Arkadaşlarımız fotoğrafları inceledikten sonra size hemen geri dönüş yapacak ve fiyat teklifimizi iletecektir.

Şişli ikinci el eşya alanlar, fiyat teklif ederken eşyalarınızın modeline, temizliğine ve sağlamlığına bakar. Özellikle ikinci el beyaz eşya alımında ürünlerin mutlaka çalışır durumda olması gerekir. 

Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından ekibimiz eşyalarınızın Şişli ilçesindeki adresinizden ürünleri nakit satın alır. Bu süreç içinde hiçbir nakliye, ekspertiz ödemesi yapmasınız.

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Bizim için önemli olan satabileceğimiz ikinci el eşya almaktır. Sorunlu, tamir edilmesi gereken, deforme olmuş ürünleri almamız maalesef söz konusu değildir. 

Şişli hem ikinci el hem de eski eşya bakımından çok çeşitli eşyalar barındıran bir bölgedir. İkinci el beyaz eşya, televizyon, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, yatak odası, deri koltuk, ofis mobilyası, makam takımı gibi eşyalarınızı alabiliyoruz.

Bir de bunlardan farklı olarak eski eşya grubundan da alım yapabiliyoruz. El halısı, gümüş eşya, eski obje, klasik eşya, Hereke halısı, tuğra, hat yazısı, işlemeli bez, plak, saat, Rolex, avize, kitap, bahü, heykel gibi eşyalarınızı da alabiliyoruz.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Şişli ikinci el eşya alanlar arasından neden bizi tercih etmelisiniz biraz da bundan bahsedelim. Bir kere çok büyük bir tecrübeyle çalışacaksınız. Bu da eşyalarınızı değerinde satmanızı sağlayacak.

Gününde, saatinde satış yapacak, nakliye, taşıma ücreti ödemeyeceksiniz.

En önemlisi de hiçbir zahmet çekmeyecek, kötü sürprizlerle karşılaşmayacaksınız. Ekibimiz anlaştığımız ücreti nakit ödeyecek, fiyat düşürmek için çeşitli bahanelere başvurmayacaktır. 

Harbiye, Teşvikiye, Fulya, Mecidiyeköy gibi yoğun semtlerde veya başka bir bölgesinden. Bizi nerede olursanız olun hemen arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?