Gümüş Alanlar

Gümüş alanlar
Kullanmadığınız, bir köşede unuttuğunuz gümüş eşya için bizi arayarak fiyat alabilir, istediğiniz gün nakit olarak satabilirsiniz.

Pek çok kişiye, İstanbul'un hemen hemen her semtinde hizmet vermiş bulunmaktayız. Bu esnada gördük ki insanlar gümüşlerini nasıl satacağı konusunda bir hayli tecrübesiz. Biz de gümüş alanlar hakkında bilgi vermek ve nasıl satış yapılacağını anlatmak istedik.

Nasıl fiyat veriyoruz, nelere dikkat ediyoruz, sizin yapmanız gerekenler neler? Tüm bu soruların cevaplarını ana başlıklar atında topladık. İsterseniz hemen başlayalım

Gümüş eşya nasıl satılır?

Gümüş satmak için öncelikle yapmanız gereken güvenilir bir firma ile çalışmaktır. Aksi takdirde gümüşleriniz değerinin çok altında satılır ve ciddi bir zarar içine girersiniz.

Bizimle iletişime geçip adresinize davet etmeniz halinde en kaliteli hizmeti ve en doğru fiyatı alabilirsiniz. Arkadaşlarımız gümüşlerinizi tek tek tartacak ve ayar numarasına göre ayıracaktır. Ayar numarası nedir? Anlatalım

Gümüş olan hemen hemen her eşyanın sağında solunda küçük rakamlarla ayar numarası yazar. Genellikle 800 ayar, 900 ve 925 ayar olarak numaralandırılır ve bu objenizdeki gümüş oranını gösterir.

En pahalı olan 925 ayar olan gümüştür. Dediğimiz gibi gümüş alanlar bu ayrımız yaptıktan sonra gümüşlerinizi tek tek tartar.

Örneğin 2 kg 800 ayar, 1 kg 900 ayar ve 1 kg da 925 ayar gümüş tartıldı diyelim. Sonra bu ayarların o günkü piyasa fiyatı ile ağırlığını çarpar ve size yapılacak ödemeyi bulur.

Kısaca şunu belirtmekte fayda var. Satacağınız gümüş objenin ne olduğu önemli değil. Özel bir tuğra veya damga olmadığı müddetçe gümüşler genelde eritmeye gideceği için önemli olan tek şey ayar numarası ve ağırlığıdır.

Gümüşün piyasa fiyatı anlık olarak bile değişebilir. Bu yüzden size standart bir fiyat vermemiz mümkün değildir.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

İstanbul'un hemen hemen her bölgesine hızlı şekilde hizmet vermekteyiz. Firma prensibi olarak kendi kazancımız kadar müşterilerimizin kazancını da önemsiyoruz.

Tek tek tartarak almamızın, bu kadar titiz davranmamızın sebebi de müşterilerimize ve hakkaniyete gösterdiğimiz saygıdandır.

Gümüş satmak istiyorum diyerek bizi arayan her müşterimize zamanında, kaliteli hizmet veriyoruz. Siz de böyle bir satış yapmak istediğinizde bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz. 


0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?