İkinci El Buzdolabı Alanlar

ikinci el buzdolabı alanlar
ikinci el buzdolabı alanlar
Yazın gelmesi ile buzdolabı ihtiyacınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Halihazırda kullandığınız dolap size yetmeyebilir. Veya taşınma sebebiyle elinizde buzdolabı fazlalık olabilir. Sebebi ne olursa olsun, satmak istediğiniz bir buzdolabı için bizi arayabilirsiniz.

Daha önce herhangi bir eşyanızı satmadıysanız süreç hakkında bilgi sahibi olmamanız çok normal. Bu konuda size yardımcı olmak için yazımızı bilmek isteyeceğiniz soruların cevapları ile donattık. İsterseniz hemen başlayalım, bakalım ikinci el buzdolabı alanlar nasıl hizmet veriyorlar.

İkinci el buzdolabı nasıl satılır?

  • Yapmanız gereken şey çok basit. Bizimle iletişime geçerek ürünün markasını ve modelini söylemeniz yeterli. 
  • Firmamız uzun zamandır ikinci el beyaz eşya alımı yaptığı için muhtemelen model ve marka bizim bildiğimiz bir ürün olacaktır.
  • Tecrübemiz sayesinde size hemen fiyat teklifimiz iletilecek ve anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün adresinizden alım yapılacaktır.
  • Eğer ürünün yanında iseniz yani fotoğraf gönderme şansınız varsa daha net fiyat alabilirsiniz. Whatsapp veya email ile kolay hızlı şekilde bu işlemi yapabilirsiniz.
  • Fotoğraf sayesinde ürünün üzerinde bulunan kusurları görebilir, size daha doğru fiyat verebiliriz.

Fiyat neye göre belirlenir?

İkinci el buzdolabı alanlar için marka ve ürünün temizliği çok önemlidir. Arçelik, Beko, Vestel, Altus, Samsung, Bosch, Siemens gibi markaların ürünleri müşterilerimiz tarafından çok tercih edilir. Dolayısıyla alım yaparken biz de bu markaların ürünlerini daha yüksek rakamlara alırız.

Fiyatı etkileyen en önemli etkenlerden biri de ürünün temizliğidir. Pas, vuruk, ezik gibi kusurların olması ürünü almamızı engelleyebilir.

İkinci el buzdolabı alımında olmazsa olmaz şartımız ürünün çalışır olması şartıdır. Arızalı ikinci el eşya alımı yapmamız söz konusu değil.

Ödeme ve nakliye nasıl yapılıyor?

İkinci el beyaz eşya alımı için adresinize geldiğimizde kendi elemanlarımız ve aracımızla hizmet veririz. Bu sayede siz de herhangi bir zahmet çekmez, nakliye veya taşıma ücreti ödemezsiniz.

Ödeme ise anlaştığımız fiyat üzerinden nakit olarak yapılır. Müşterimizin isteğine göre havale ve eft ile de ödeme yapabiliriz.

Firmamız ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, bulaşık makinesi, kurutma makinesi gibi eşyalarınızın alımı için haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Bizi istediğiniz gün arayabilirsiniz.


0533 493 33 90
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?