Kartal 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kartal ikinci el eşya alanlar

Fazla eşyalarından kurtulmak isteyen herkese hizmet veren firmamız, Kartal ilçesi içinde haftanın 7 günü aktif şekilde çalışmaktadır. İletişime geçmeniz, ne satmak istediğinizi ve nasıl bir hizmet almak istediğinizi söylemeniz yeterli. Telefonumuz 0533 493 33 90

İsterseniz biraz daha detaylı bilgiler vermeye başlayalım;

Müşterilerimizin pek çoğunun daha önce eski eşya satmamış olduğunu ve pek çok konuda bilgi sahibi olmadığını gördüğümüz için bir yazı hazırladık.

Amacımız Kartal ikinci el eşya alanlar arasından bizi tercih etmeye sizi ikna etmek ve bunun nedenlerini sıralamak. İsterseniz sözü fazla uzatmadan hemen başlayalım.


  • Onlarca kişi ikinci el eşya satmak istiyorum diyerek bize ulaşmaktadır. Kendilerinden tek isteğimiz eşyalarının fotoğraflarını whatsapp veya email ile bize göndermeleridir.
  • Fotoğraf istememizin amacı size daha hızlı hizmet vermek, zaman kazanmak içindir.
  • Gelen ikinci el fotoğraflarını inceleyecek olan arkadaşlarımız size fiyat teklifimizi iletecektir.
  • Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlanmasının ardından nakliye aracımız ve elemanlarımız Kartal ilçesine gelerek alım yapacaktır.
  • Eşyalarınızın ne zaman alınacağına sizler karar verirsiniz. Ekibimiz istediğiniz gün kapınızda olacak, sizi bekletmeyecektir.
Süreç yukarıda saydığımız kadardır. Bizi tercih etmeniz durumunda hiçbir problem yaşamadan eşya satabileceğinizi garanti edebiliriz.

Bizim için önemli olan temiz, sağlam ve satılabilir durumda olan ürünler almaktır. İkinci el eşya alımı yaparken arızalı, pas kir içinde kalmış, darbeli, ürünleri tercih etmiyoruz. Çünkü bu şekilde kusurlu ürünleri alsak da satamıyoruz.

Son olarak ne tür ikinci el eşya aldığımızdan bahsedelim. Beyaz eşya, mobilya, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, klasik mobilya, led televizyon, deri koltuk, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, bulaşık makinesi, gümüş eşya, eksi obje, ofis mobilyası gibi eşyalarınızı ve çok daha farklı türlerini alabiliyoruz. 

Bu eşyaları toplu olarak alabileceğimiz gibi tek tek de alabiliriz. Önemli olan sizin nasıl satmak istediğinizdir. 

Kartal ikinci el eşya satışınız için bizi hemen arayabilirsiniz. Ekibimiz tüm gün size hizmet vermekte, mümkün olan en yüksek fiyattan eşyalarınızı satın almaktadır.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?