Kavacık 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kavacık ikinci el eşya alanlar
Pek çok kişinin ortak sıkıntısı olan fazlalık eşyalar zamanında elden çıkarılmazsa daha büyük sıkıntılara sebep olabilir. Hem yaşam alanınız daralır hem de biriken eşyalar satış işini daha çok büyütür gözünüzde

Peki ne yapmalısınız? Kavacık bölgesinde ikamet ediyor ve böyle bir işlem için güvenebileceğiniz bir firma arıyorsanız bizi hiç çekinmeden tercih edebilirsiniz.

Biliyoruz ki pek çok müşterimiz daha önce böyle bir satış yapmadığından kafasında soru işaretleri var. Biz de bu soru işaretlerini gidermek ve size Kavacık ikinci el eşya alanlar ile ilgili bilgi vermek için detaylı bir yazı hazırladık. İsterseniz bir göz atın.

Bize nasıl ikinci el eşya satabilirsiniz?

Hangi eşyaları elden çıkaracağınıza net olarak karar verdikten sonra bize fotoğraflarını göndererek kısa süre içinde fiyat alabilirsiniz. Whatsapp veya email ile fotoğraf göndermek çok kolay.

Gelen fotoğrafları inceleyen arkadaşlarımız size hemen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapacaktır. Eşyalarınız bizim alabileceğimiz türden ise fiyat teklifimizi iletiyoruz. Teklif ettiğimiz fiyat sizin için de yeterli ise istediğiniz gün Kavacık semtine gelerek kapınızdan satın alıyoruz.

Gördüğünüz gibi eski eşya satmak son derece kolay. Gözünüzde büyütmeyin ve benim eşyam satılmaz, kandırılırım, düşük fiyata gider gibi düşüncelere kapılmayın. Firmamız size en kaliteli hizmeti verecektir.

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Kavacık ikinci el eşya alanlar için önemli olan temiz ve satılabilir ürünler almaktır. Çok yıpranmış, demode kalmış, yanık yırtık gibi kusurları olan eşyaları almamız maalesef mümkün değil. Bu yüzden biraz seçici davranmak zorunda kalıyoruz.

Genelde ikinci el beyaz eşya, mobilya, yatak odası, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, koltuk takımı, el halısı, gümüş eşya, eski obje, klasik mobilya, oymalı takım, tablo, plak, saat, ofis mobilyası, deri koltuk gibi eşyalarınızı satın alıyoruz.

Ekibimiz uzun zamandır bu sektörde aktif olarak çalıştığı için hangi eşyaya ne fiyat vereceğini çok iyi bilir. Bu sayede siz de eşyalarınızı değerinde satmış olursunuz. 

Kavacık veya bir başka semtten ikinci el eşya alacağımız zaman nakliye veya taşıma ücreti gibi hizmet bedelleri istemiyoruz. Tüm masraflar bize ait olacak şekilde alım yapıyoruz.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Zamanında ve saatinde hizmet veriyor, müşterilerimize son derece profesyonel hizmet veriyoruz. Eşyalarınızı satarken güven içinde olmanıza özen gösteriyor, memnuniyetinizi önemsiyoruz.

Bizi haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?