Sancaktepe 2. İkinci El Eşya Alanlar

Sancaktepe ikinci el eşya alanlar
Sancaktepe ikinci el eşya alanlar

Eşyalarınızı satmak, nakite çevirmek mi istiyorsunuz? Sancaktepe ikinci el eşya alanlar bu konuda size en iyi hizmeti verebilir.

Eşyalarınızı adresinize gelerek satın alan firmamızın nasıl hizmet verdiğinden bahsedeceğiz. Bakın sizi nasıl bir süreç bekliyor. İsterseniz hemen başlayalım

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Bu sorunun cevabı çok basit. Belki gözünüzde büyütüyorsunuz ancak yapmanız gereken sadece eşyalarınızın fotoğraflarını bize göndermektir.

Whatsapp veya email ile çok kısa süre içinde fotoğraf gönderebilirsiniz. Gelen ikinci el eşya fotoğrafları ekibimiz tarafından değerlendirilecek, size hemen geri dönüş sağlanacak, fiyat teklifimiz iletilecektir.

Fotoğraf göndermenizi istememizin sebebi eşyalarınızla ilgili bir ön bilgi sahibi olabilmek içindir. Sancaktepe ikinci el eşya alanlar  ikinci el eşya satmak isteyen her müşterimizin adresine giderek fiyat veremeyeceği için fotoğraf üzerinden fiyatlandırma yapmaktadır.

Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün Sancaktepe ilçesindeki adresinizden alım yapılır.

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Genelde evlerinizde veya iş yerlerinizde kullanmadığınız eşyalarınızı alıyoruz. Bizim için eşyanızın türünden çok temizliği ve sağlamlığı önemlidir. Fiyat teklifimizi iletirken de bu detaylara göre fiyat veriyoruz.

Elektronik eşya, beyaz eşya, klima, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi eşyalarınızın temiz ve çalışır durumda olanlarını alabiliyoruz. Aksi halde tamir ettirip satmamız gerekiyor ki bu da sağlıklı bir satış olmaz.

Sancaktepe ikinci el eşya alanlar için el halısı, gümüş eşya, heykel, bahü, Hereke halısı, saat, avize, kitap, deri koltuk, makam takımı gibi pek çok eşyanızı da alıyoruz.

Nakliye ve ödeme

Sadece Sancaktepe bölgesinden değil her yerden yapacağımız ikinci el eşya alımı için müşterilerimizden nakliye veya taşıma bedeli istemeyiz. Tüm işlemler ücretsizdir.

Bizi haftanın 7 günü arayarak fazlalık eşyalarınızdan kurtulabilirsiniz. Ödeme konusunda da bize güvenebilirsiniz. 

0533 493 33 90
www.umutspot.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?