Ümraniye 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ikinci el eşya alanlar

Eşyalarınızı satmak istediğiniz zaman ilk aradığınız şey güvenilir bir firmadır. Eşyalarınızı değerinde alacak, size sıkıntı çıkarmayacak, zahmet vermeyecek bir işletme işlerinizi de kolaylaştıracaktır.

Ümraniye ikinci el eşya alanlar arasından bizi tercih etmeniz halinde tamda istediğiniz hizmeti alabilirsiniz. Peki sizi nasıl bir sürecin beklediğini biliyor musunuz? Yani daha basit şekliyle soralım, eşyalarınızı nasıl satacaksınız?

İkinci el eşya satın aldığımız hemen hemen her müşterimizle konuşuyoruz. Genelde pek çoğu daha önce eşya satmamış kişiler ve ne yapacakları konusunda bir fikirleri yok. Biz de size nasıl yardımcı olabileceğimizi düşündük ve bu yazıyı paylaşmak istedik.

Bilmek isteyeceğinizi düşündüğümüz konuları ana başlıklar altında topladık. İstedik ki işi bir de uzmanından öğrenin. İsterseniz Ümraniye ikinci el eşya satışınız için biraz daha detay verelim.

İkinci el eşya nasıl satılır?

Bizimle iletişime geçtikten sonra ne tür eşya satmak istediğinizi, eşyalarınızın kaç senelik olduğunu, varsa markasını, kusurlarını söylemenizi isteriz. Ancak tüm bunlara gerek kalmadan, eşyalarınızın fotoğraflarını çekip bize gönderirseniz daha faydalı olur.

Hem fotoğraf üzerinden bir ön inceleme yapma şansımız olur hem de fiyat teklifi yapmak için İstanbul trafiğinde Ümraniye bölgesine gitmek zorunda kalmayız.

Gelen ikinci el eşya fotoğrafları inceledikten sonra size geri dönüş yapılır ve fiyat teklifimiz iletilir. Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra ekibimiz istediğiniz gün Ümraniye ilçesindeki adresinizden ödemesini yaparak satın alır. 

Ümraniye ikinci el eşya alanlar için temiz, sağlam ve satılabilir ürünler almak önemlidir. Çünkü hızlı satılmayan, satış sıkıntısı çektiğimiz ürünleri maalesef alamıyoruz.

Fiyatı neye göre belirliyoruz?

Her ikinci el eşya kendi türü içinde değerlendirilir. Mesela ikinci el led televizyon alacağımız zaman markasına, ekran boyutuna ve teknolojik özelliklerine bakarak fiyat veririz.

Led televizyon alacağımız zaman ise ekran büyüklüğüne, teknolojik özelliklerine göre fiyat veririz. Ancak arızalı bir ürün almamız söz konusu değil

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Çok farklı türden olsa bile kendi alanımızla ilgili olması halinde her eşyayı alabiliyoruz. İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, koltuk takımı, yatak odası, deri koltuk, ofis mobilyası, plak, gümüş eşya, eski obje, saat, kitap gibi eşyalar alabildiklerimizden bazılarıdır.

Sizin de bu tarz eşyalarınız var ve elden çıkarmak istiyorsanız bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?