Üsküdar 2. İkinci El Eşya Alanlar

Üsküdar ikinci el eşya alanlar
Üsküdar ilçesinde ikamet ediyor ve fazlalık eşyalarınızı ne yapacağınızı mı düşünüyorsunuz? Çeşitli sebeplerden dolayı elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınızı bizi arayarak değerlendirebilirsiniz.

Firmamız uzun yıllardır bu sektöre hizmet vermekte, müşterilerinden gelen taleplere göre hizmet vermektir. Biz işimizi nasıl yapacağımızı çok iyi biliyoruz. İstedik ki siz de öğrenin ve ikinci el eşya satacağınız zaman eşyanızı güvenilir kişilere emanet edin.

Ana başlıklar halinde ilerleyeceğiz. Sizin bilmediğiniz ve merak ettiğiniz detayları tek tek cevaplandıracağız. İsterseniz hemen başlayalım

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Üsküdar ikinci el eşya alanlar için önemli olan şey eşyalarınızın durumudur. Temiz, sağlam ve satılabilir durumda olan eşyalar mümkün olan en yükse fiyattan alınır.

Yapmanız gereken eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek bize göndermek ve fiyat teklifimizi değerlendirmektir. Whatsapp veya email ile çok kısa süre içinde ikinci el eşya fotoğraflarını gönderebilirsiniz.

Teklif ettiğimiz fiyat sizin için de uygunsa istediğiniz tarih ve saatte arkadaşlarımız adresinizde olacak ve eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak satın alacaktır. 

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Evlerinizde veya iş yerlerinizde kullanmadığınız eşyalarınız bizim ilgi alanımıza girmektedir. Beyaz eşya, klima, led televizyon, sıfır eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, yatak odası, bahçe mobilyası, deri koltuk, ofis mobilyası, gümüş eşya, el halısı, klasik mobilya gibi eşyalar alabileceğimiz türdendir.

Yukarıda da değindiğimiz gibi alacağımız eşyalar mutlaka temiz ve sağlam ürünler olmalıdır. Bir düşünün. Üzerinde yanık yırtık, yıpranma olan eşyaları kim almak ister ki? Veya arızalı bir buzdolabı, kimin ilgisini çeker?

Nakliye ve Ödeme

Üsküdar ikinci el eşya alanlar eşyalarınızın alımı sırasında gerekli olan taşıma ve yükleme işlemlerini kendi aracı ve ekipmanları ile yapmaktadır. Bu yüzden sizden herhangi bir ücret talep edilmez.

Üsküdar ilçesinin birbirinden kalabalık ve yoğun semtleri vardır. Acıbadem, Altunizade, Beylerbeyi, Bulgurlu, Salacak, Selimiye bunların başlıcalarıdır. Bizi için nerede olduğunuz değil ne tür ikinci el eşya sattığınız önemlidir. 

Ödeme ise eşyalarınızın alımı sırasında nakit olarak yapılmaktadır. Bizi Üsküdar ilçesinin neresinde olursanız olun arayabilirsiniz. 

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?