İkinci El Televizyon Alan Yerler

ikinci el televizyon alan yerler
İkinci el televizyon alan yerler

Evinizden veya iş yerinizden ikinci el televizyon mu satmak istiyorsunuz? En doğru yerde olduğunuzu söyleyebiliriz. Firmamız size bu konuda en kaliteli hizmeti verecektir.

Yazımızı sizlere sunmamızın sebebi de nasıl hizmet verdiğimizden detaylı şekilde bahsetmek içindir. Amacımız bizi yakından tanımanızı sağlamak ve ikinci el televizyon kime satılır bunu öğrenmeniz içindir. İsterseniz hemen başlayalım

Televizyonunuzu Bize Nasıl Satabilirsiniz?

Ekibimizle iletişime geçerek sahip olduğunu cihazın markasını, modelini söylerseniz size kısa süre içinde fiyat alabilirsiniz.

Teklif ettiğimiz fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından ne zaman isterseniz televizyonunuz adresinizden alınacaktır. Alım sırasında anlaştığımız tutar ikinci el televizyon alanlar tarafından nakit ödenecektir.

Gördüğünüz gibi satış yapmak çok kolay. Dikkat etmeniz gereken şey güvenilir kişilerle çalışmak ve satışı, işi bilen firmaya yapmaktır. Bu aşama anlaşıldıysa diğerine geçelim.

Fiyat Verirken Nelere Dikkat Ediyoruz?

İkinci el televizyon alan yerler için önemli olan çalışır durumda, tamir gerektirmeyen, kusursuz ürünler almaktır. Görüntüde herhangi bir problemi olan, arızalı ürünleri almamız maalesef söz konusu değildir.

Samsung, Lg, Vestel, Beko, Arçelik, Panasonic, Sony, Toshiba, Philips gibi markaların televizyonları çok daha yüksek fiyattan alınıp satılmaktadır. Satacağınız ikinci el televizyon bu markaların ürünlerinden biri ise çok daha yüksek fiyattan alınacaktır.

Ürünün kumandasının olması, kutusunun olması ve üzerinde duracağı ayağının olması da fiyatı etkileyen detaylardır. Çünkü ikinci el televizyon alan herkes duvara asmak zorunda değil. Çoğu kişi cihazını ayağının üstüne koyarak kullanıyor. Bu yüzden biz de ikinci el televizyon alırken eksik parçası olmadan alırsak daha iyi fiyat veriyoruz.

İkinci el televizyon alan yerler aynı zamanda sıfır televizyon alımı da yapabilmektedir. Faturalı, kutusu açılmamış, servis tarafından kurulumu yapılmamış ürünleri da satın alabiliyoruz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

İkinci el ne satmak isterseniz isteyin arayacağınız ilk şey güven olmalıdır. Firmamız bu konuda size gereken özeni gösterecek, adresinizden ikinci el televizyon, beyaz eşya, klima, elektronik eşya, mobilya gibi ürünleri alırken ödemeyi nakit yapacaktır.

Ayrıca nakliye, taşıma, yükleme gibi işlemlerin tamamı tarafımızdan halledilecek, sizden hiçbir ücret talep edilmeyecektir. 

Bizi istediğiniz zaman arayabilir, ikinci el eşya satışınızı aynı gün içinde nakit yapabilirsiniz. Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.

www.umutspot.com
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?