Kadıköy 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kadıköy ikinci el eşya alanlar
Eşyalarınızı satmak istediğinizde yüksek fiyata önem verdiğiniz kadar eşyalarınızı satacağınız kişiye de dikkat etmelisiniz. Kadıköy ikinci el eşya alanlar için size bir yazı hazırladık.

Eşyalarınızı nasıl alıyoruz, nasıl fiyat veriyoruz bunları detaylı bir şekilde anlatacağız. Bizi tercih etmenizi sağlamak kadar, süreç hakkında bilgi sahibi olmanızı da istiyoruz.

İsterseniz sözü fazla uzatmadan hemen anlatmaya başlayalım.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Kadıköy ilçesinin neresinde olursanız olun bizi arayarak eşyalarınız için fiyat alabilirsiniz. Yapmanız gereken ürünlerin fotoğraflarını çekip bize göndermektir. Whatsapp veya email ile kolaylıkla bu işlemi yapabilirsiniz.

Arkadaşlarımız gelen fotoğrafları inceleyip size geri dönüş yapacak, olumlu olumsuz cevabımızı iletecektir. Eşyalarınız bizim alabileceğimiz türden eşya ise fiyat teklifimizi hemen iletiyor, anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün Kadıköy bölgesindeki adresinizden satın alıyoruz.

Her eşyayı almamız mümkün olmayacağı için bazı durumlarda müşterilerimize olumsuz cevap verebiliyoruz.

Eşyaların çok yıpranmış olması, model olarak çok zor satılan bir ürün olması, arızalı olması alım yapmamızı engelleyen unsurlardır. 

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

Kadıköy ikinci el eşya alanlar olarak alacağımız eşyaların temiz ve satılabilir ürünler olmasına çok dikkat ediyoruz. Sonuçta biz de sizden aldığımız ikinci el eşya veya eşyaları dükkanımızda perakende olarak satmaya gayret ediyoruz.

İkinci el beyaz eşya, mobilya, televizyon, buzdolabı, klima, çamaşır makinesi, yatak odası, ofis mobilyası, deri koltuk, klasik mobilya, el halısı, gümüş eşya, plak, tablo, eski obje gibi pek çok eşyanızı satın alabiliyoruz.

Gördüğünüz gibi alabildiğimiz ikinci el eşya türü çok fazla ve farklı. Bunun sebebi yıllardır bu işi yapıyor olmamızdandır. Tecrübeli, işinde uzman bir ekiple çalıştığımız için size en kaliteli hizmeti, en yüksek fiyatla veriyoruz.

Nakliye ve Ödeme

Kadıköy ilçesinin neresinde olursanız olun nakliye ve taşıma işlemlerini biz hallediyoruz. Sizden bu süreç içinde kesinlikle ücret almıyor, zahmet vermiyoruz.

Koşuyolu, Caddebostan, Suadiye, Erenköy, Kozyatağı gibi pek çok yoğun semti bünyesinde bulunduran Kadıköy ilçesine haftanın 7 günü hizmet verdiğimiz için size ulaşmamız da çok kısa süre alacaktır. 

Ödeme ise anlaştığımız fiyat üzerinden nakit olarak yapılmaktadır. Sizin tercihinize göre eft, havale yolu ile ödeme de yapılabilir.

Biz ikinci el eşya ve eski eşya satışınız için hizmetinizdeyiz. Hemen arayarak bilgi alabilir veya nakit satış yapabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com


















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?