Ümraniye 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ikinci el eşya alanlar

Evinizde, iş yerinizde veya deponuzda biriken eşyalar olabilir. Bu eşyaları daha fazla elde tutmaktansa Ümraniye ikinci el eşya alanlar ile irtibata geçerek satmanız sizin için çok daha faydalı olacaktır.
Bu işlemi nasıl yapacaksınız? Yani ikinci el eşya satmak için nasıl bir yol izleyeceksiniz size bundan bahsedeceğiz. Amacımız bizi tercih etmenizi sağlamanın yanında satacağınız ürünleri değerinde satmanızı sağlamaktır. 

Ana başlıklar halinde gideceğimiz yazımıza hemen başlayalım isterseniz

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Eşyalarınızı satmanın veya fiyat almanın en kolay yolu whatsapp veya email üzerinden bize eşya fotoğraflarını göndermeniz ile olur. Bu yöntemi tercih etmemizin sebebi tamamen İstanbul trafiğindeki yoğunluktan kaynaklanmaktadır.

Göndereceğiniz fotoğraflar incelenip size geri dönüş yapılacak ve fiyat teklifimiz tarafınıza iletilecektir. Fiyatta anlaşma sağlanmasının ardından ekibimiz Ümraniye ilçesinin neresinde olursanız olun kapınıza kadar gelerek ürünleri satın alacaktır.

Müşterilerimizden ricamız, eşyaların fotoğraflarda görünmeyen kusurlarını bizimle paylaşmalarıdır. Herhangi bir yanık, yırtık, defo veya arızası varsa bunu bilmemiz daha iyi olur.

Neye Göre Fiyatlandırma Yapıyoruz?

Siz eşyanızı satmak isterken biz de almak için elimizden geleni yaparız. Ancak alım yaparken bazı detaylara dikkat etmek durumundayız. Bu yüzden Ümraniye ikinci el eşya alanlar her eşyanın alımını yapamamaktadır.

Dükkanımızda perakende olarak satabileceğimiz, bir başkasının alıp kullanmak isteyeceği, temiz ve sağlam ürünler almaya gayret ediyoruz.

Fiyat teklifi verirken de buna dikkat ediyoruz. Örneğin ikinci el beyaz eşya alacağımız zaman mutlaka çalışır durumda olmasına, arızalı olmamasına özen gösteriyoruz.

İkinci el led televizyon alırken de ekran boyutunun büyüklüğüne, ekranda kusur olup olmamasına, kumandasının, ayağının olmasına dikkat eder.

Fiyatlandırma bu kriterlere göre yapılır. Antika eşya veya klasik eşya olmadığı sürece eşyalarınız ne kadar yeniye yakınsa o kadar yüksek fiyattan alınır.

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, yatak odası, bahçe mobilyası, deri koltuk, ofis mobilyası, klasik eşya, el halısı, gümüş eşya, eski obje, tablo, plak, saat, heykel gibi pek çok farklı türden eşyanızı satın alıyoruz.

Bizi Ümraniye ilçesinin neresinde olursanız olun istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Şerifali, Dudullu, Çakmak, Tatlısu gibi önemli ve yoğun semtleri olan Ümraniye ilçesinin her yerine hizmet veriyoruz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?