Kartal 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kartal ikinci el eşya alanlar
Kartal ikinci el eşya alanlar

Hayatınızın her bölgesinde ihtiyacınızdan fazla eşya bulunabilir. Deponuzda, iş yerinizde, garajınızda, evinizde sağa sola baktığınızda mutlaka fazlalık ürünleri göreceksiniz. Biz sizi bu fazlalıklardan kurtarmak için varız.

İstanbul'un her bölgesine, semtine hizmet veren ekibimiz Kartal ikinci el eşya alanlar olarak size de aynı şekilde hizmet verecektir. Aslında yazımızı paylaşmamızdaki amaç da budur. Nasıl hizmet veriyor, sizlere nasıl ödeme yapıp, eşyalarınızı nasıl fiyatlandırıyoruz bunlardan bahsetmek istedik.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

İkinci el eşya satmak istiyorum diyerek bizimle iletişime geçen her müşterimizden ürünlerinin durumu, temizliği ve sağlamlığı ile ilgili bilgiler rica ediyoruz. Çünkü bunlara vereceğiniz cevaplar alım yapıp yapamayacağımızı önemli ölçüde etkilemektedir.

Yapmanız gereken eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek 0533 493 33 90 numaralı telefondan bize göndermektir. Gelen fotoğraflar ekibimiz tarafından incelendikten sonra size hemen geri dönüş yapılacak ve fiyat teklifimiz sunulacaktır.

Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra Kartal ilçesinin neresinde olursanız olun adresinize gelinecek ve eşyalarınız anlaştığımız tutardan nakit satın alınacaktır.

İkinci El Eşya İçin Neye Göre Fiyat Veriyoruz?

Bizim için önemli olan eşyalarınızın sağlam ve satılır durumda olmasıdır. Örneğin ikinci el buzdolabı alanlar için arızalı, vurukları olan, pas içinde kalmış bir ürünün hiçbir maddi değeri yoktur. Hatta bedava verseniz dahi alınmaz diyebiliriz. 

Yani ikinci el televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, bulaşık makinesi, kurutma makinesi gibi eşyalarınızı alacağımız zaman markasına, modeline ve ürünlerin sağlamlık durumlarına bakarak fiyat veriyoruz.

Koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, ofis mobilyası, bahçe mobilyası, el halısı, klasik mobilya, gümüş eşya, eski obje, plak, tablo, saat, avize, hat yazısı, tuğra, kılıç, madalyon gibi pek çok eşyanın alımını yapabiliyor, hepsini ayrı ayrı değerlendiriyoruz.

Nakliye ve Ödeme

Kartal ilçesinin birbirinden yoğun semtleri vardır. Uğur Mumcu, Soğanlık, Topselvi, Yakacık bu semtlerden bazılarıdır. Siz nerede olursanız olun bizim için fark etmez. 

Arkadaşlarımız tüm ikinci el eşya alımlarında müşterilerinden nakliye ücreti almamaktadır. Ödeme ise elden nakit olarak yapılacak, anlaştığımız tutar üzerinden tekrar tekrar pazarlık yapılmayacaktır.

Kartal ikinci el eşya satışınız için bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Eşyalarınızı çok kısa süre içinde adresinizden alıyoruz. 

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?