Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alanlar


Ataşehir ikinci el eşya alanlar
Ataşehir ikinci el eşya alanlar

Eşyalarınızı elden çıkarmak, mümkün olan en yüksek fiyattan satmak istiyorsanız bizi arayabilirsiniz. Sizin için işe yaramaz, fazlalık olsa da eşyalarınız hala belli bir bedel ile satın alınabilir. Nasıl mı?

Ataşehir ikinci el eşya alanlar olarak nasıl hizmet verdiğimizi, fiyatlandırmayı nasıl yaptığımızı detaylı şekilde anlatacağız. Yazımızın devamında maddeler halinde ilerleyecek, bilgiler vereceğiz.


  • Satmak istediğiniz eşyaların neler olduğuna karar verdikten sonra fotoğraflarını çekerek bize gönderebilirsiniz.
  • Whatsapp veya email ile bu işlemi çok kısa süre içinde halledebilirsiniz.
  • Ekibimiz bize ulaşan fotoğrafları inceledikten sonra size hemen geri dönüş yapacak ve fiyat teklifimizi iletecektir.
  • Ancak yeri gelmişken şunu da belirtelim ki her ikinci el eşya için alım yapmamız mümkün değildir. Önemli olan temiz, sağlam ve kullanılabilir ürünler almaktır. Yanık yırtık içindeki mobilyaların, arızalı beyaz eşyaların alınması zordur.
  • Teklif ettiğimiz fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün Ataşehir ilçesindeki adresinizden alım yapılacaktır.
  • Alım için gerekli olan nakliye, taşıma işlemlerinin tamamı ekibimiz tarafından yapılacak, sizden en ufak bir ücret talep edilmeyecektir.
  • Ataşehir ikinci el eşya alanlar olarak eşyalarınızın ödemesini nakit olarak elden yapıyoruz. Ancak eft, havale ile de ödeme yapabiliriz.
İsterseniz bir de ne tür ikinci el eşya alabildiğimizden bahsedelim. Beyaz eşya, buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, klima, koltuk takımı, mobilya, bahçe mobilyası, ofis mobilyası, klasik mobilya, el halısı, gümüş eşya, plak, saat, oymalı mobilya gibi pek çok eşyanızı alıyoruz.

Siz de Ataşehir ilçesinden ikinci el eşya veya eski eşya satmak istediğinizde bizi arayabilirsiniz. Ekibimiz haftanın 7 günü size aralıksız hizmet verecektir.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?