Ümraniye 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ikinci el eşya alanlar

Evinizde, iş yerinizde kullanmadığınız eşyalarınız olabilir. Bu eşyaları daha fazla bekletmek yerinde nakit satabilirsiniz. Tüm İstanbul geneline hizmet veren, ikinci el eşya alımı için profesyonel hizmet veren firmamız haftanın 7 günü hizmetinizde.

Yazımızın ilerleyen satırlarında Ümraniye ikinci el eşya alanlar ile ilgili detayı bilgi verecek, nasıl satış yapabileceğinizi detaylı şekilde anlatacağız. İsterseniz ana başlıklar halinde, en çok öğrenmek istediğiniz konulardan başlayalım.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Ne satmak, hangi eşyalarınızı elden çıkarmak istediğinize net olarak karar verdikten sonra bize fotoğraflarını gönderebilirsiniz.

Whatsapp veya email ile çok kısa süre içinde bu işlemi halledebilirsiniz. Eşyalarınızın fotoğrafları bize ulaştığında ekibimiz hemen geri dönüş yapacak, olumlu veya olumsuz cevap verecektir.

Olumlu olan geri dönüşlerimizde aynı zamanda fiyat teklifimizi ileteceğiz. Yani eşyalarınız bizim alabileceğimiz türden ise hemen fiyat veriyoruz.

Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından ekibimiz Ümraniye ilçesinin neresinde olursanız olun kapınıza kadar gelerek eşyalarınızı anlaştığımız fiyattan satın alıyor. 

Fiyat Teklifini Neye Göre Yapıyoruz?


Eşyalarınız için fiyat telifi verirken temizliğine, sağlamlığına ve satılabilir olma durumuna dikkat ediyoruz. Birkaç örnekle açıklayalım.

İkinci el beyaz eşya alacağımız zaman markasına bakıyoruz. Arçelik, Beko, Vestel, Bosch, Siemens gibi bilinen markaların ürünlerini daha yüksek fiyattan alıyoruz. Ancak mutlaka çalışır durumda olmasına bakıyoruz. Çünkü arızalı ürün almıyoruz.

Ümraniye ikinci el eşya alanlar ikinci el televizyon alacağı zaman da markasına, modeline, teknik özelliklerine göre fiyat verir. Büyük ekran olması, 4K, smart gibi özelliklerinin olması bizim için önemlidir. 

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

Beyaz eşya, klima, ofis mobilyası, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, klasik mobilya, bahçe mobilyası, elektronik eşya, el halısı, gümüş eşya, eski eşya, Mudo mobilya, Metebronz, Fatih Kıral gibi pek çok farklı türden eşyanın alımını yapıyoruz.

Şerifali, Çakmak, Dudullu, Tantavi, Tatlısu gibi önemli semtleri olan Ümraniye ilçesinin neresinden olursa olsun ikinci el eşya alımı yapıyoruz.

Nakliye, taşım, yükleme gibi işlemlerin tamamını biz yapıyor, sizden en ufak bir ücret talep etmiyoruz. Bizi hiç çekinmeden, haftanın 7 günü arayabilirsiniz.


0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?