Pendik 2. İkinci El Eşya Alanlar

Pendik ikinci el eşya alanlar


Anadolu Yakası ilçeleri içindeki en kalabalıklarından biri de Pendik ilçesidir. Yoğun ve sürekli göç alan nüfusu sebebiyle buradan sürekli ikinci el eşya satış talebi almaktayız.

Sizin de elden çıkarmanız gereken bir takım ürünleriniz var ve güvenilir bir firma arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ne yapmalısınız, eşyalarınızı nasıl satabilir, nasıl fiyat alabilirsiniz sırasıyla bunlardan bahsedeceğiz.

Pendik ikinci el eşya alanlar ile ilgili tüm bilgileri ana başlıklar altında paylaşacağız. Bu sayede hem aradığınız cevabı bulabilecek hem de daha akılda kalıcı olacak. Hemen başlıyoruz.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Hangi eşyalarınızı elden çıkaracağınıza net olarak karar verdikten sonra bize fotoğraflarını gönderebilirsiniz. Whatsapp veya email ile bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz..

0533 493 33 90 numaralı telefonumuz whatsapp hattı ile her zaman aktiftir. umutspot@gmail.com mail adresimizde sürekli kontrol edilmekte, gelen ikinci el eşya fotoğrafları hemen incelenmektedir.

Arkadaşlarımız bize gönderdiğiniz eşya fotoğraflarını inceledikten sonra size hemen geri dönüş yapacak ve fiyat teklifimizi iletecektir. 

Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlanmasının ardından ekibimiz istediğiniz zaman Pendik ilçesindeki adresinize gelecek ve eşyalarınızı nakit satın alacaktır. 

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

Firmamız tüm Pendik ilçesine aktif şekilde hizmet vermektedir. Kurtköy, Esenyalı, Çınardere, Kaynarca gibi kalabalık semtleri dışındaki tüm sokaklara da hizmet veriyoruz.

Satılabilir, temiz, sağlam ürünler almaya gayret ediyoruz. İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, koltuk takımı, yatak odası, ofis mobilyası, bahçe mobilyası, deri koltuk gibi eşyalarınızı alabiliyoruz.

Bu saydıklarımızın dışında eski eşya olarak tanımladığımız eşyalar da var. El halısı, plak, tablo, gümüş eşya, klasik mobilya, Fatih Kıral, Metebronz, Kervan Mobilya, hat yazısı, Osmanlıca eser, saat alımı da yapıyoruz.

Nakliye ve Ödeme

Nakliye ve ödeme konusunda Pendik ilçesi olsun bir başka ilçe olsun aynı kalitede hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizden nakliye ücreti kesinlikle almıyoruz.

Pendik ikinci el eşya alanlar olarak kendi aracımız ve elemanlarımızla hizmet veriyoruz. Müşterilerimizi zahmete sokmuyor, kısa sürede alım yapıyoruz. Ödeme konusunda da aynı hassasiyeti gösteriyor, tüm ödemelerimizi nakit yapıyoruz.

Bizihaftanın 7 günü Pendik ilçesinin neresinde olursanız olun arayabilirsiniz. Size hizmet vermekten mutluluk duyarız.

www.umutspot.com
umutspot@gmail.com
0533 493 33 90







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?