Kadıköy Spotçu


Kadıköy Spotçu


Güvenilir, eşyalarınızı değerinde satabileceğiniz bir spotçu nasıl bulabilirsiniz? Bu yazıyı okuduğunuza göre buldunuz demektir. Firmamız tüm Kadıköy geneline hizmet vermekte, sizden satmak istediğiniz eşyalarınızı satın almaktadır. Nasıl mı?


  • İsterseniz spot eşya ne demek bundan bahsedelim. Piyasa fiyatının altında satılan, kullanılmamış, kutusu açılmamış, garantisi başlamamış, sıfır eşya için spot tabiri kullanılır. Mesela Arçelik bayiinde satılan sıfır buzdolabı ile aynı dolabın spotu arasında en ufak bir fark yoktur. Sadece spot ürünün fiyat daha caziptir. Bu tür ürünleri alıp satan kişilere de spotçu denir.


  • Süreç çok basit. Eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email aracılığı ile bize gönderiyorsunuz, ekibimiz size hemen geri dönüş yapıp fiyat teklifi veriyor.


  • Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlanmasının ardından eşyalarınız istediğiniz gün adresinizden alınıyor. Kadıköy spotçu için bizi tercih etmeniz durumunda hiçbir sorun yaşamadan ikinci el eşya veya sıfır eşya satışı yapabilirsiniz.
  • Caddebostan, Suadiye, Fenerbahçe, Erenköy, Feneryolu, Kızıltoprak gibi pek çok kalabalık semti olan Kadıköy ilçesinin neresinde olursanız olun bizim için fark etmez. Her ne alırsak alalım hiçbir eşya için müşterilerimizden nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz.
  • Kadıköy spotçu için önemli olan temiz, satılabilir ürünler almaktır. Spot beyaz eşya, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, bulaşık makinesi, bulaşık makinesi, koltuk takımı gibi eşyalar bizim ilgi alanımızdır. Sizin satacağınız ürün saydıklarımızın dışında bir ürün de olabilir. Yine de bizi arayabilirsiniz. Size en doğru fiyatı vereceğimizden emin olabilirsiniz.

  • Hemen hemen her eşyanın spotu olabilir. Yatak baza, sandalye, masa, çekyat, küçük ev aletleri gibi eşyalar da spot olarak alınıp satılmaktadır. Spot eşya dediğimiz zaman müşterilerimizin aklına genelde beyaz eşya gelse de çok farklı ürünler de spot olabilmektedir.

Bizler uzun yıllar Kadıköy ilçesinin her semtine hizmet veriyoruz. Bu sayede hem bölgeye hem de bölge halkına çok hakimiz. Bu da bize tecrübe kazandırdı. İnsanların bizden nasıl bir hizmet beklediğini, 

Umut Spot olarak haftanın 7 günü aralıksız hizmet veriyor, her gün alım yapıyoruz. Anlaştığımız fiyatı nakit ödüyor, sizi hiç yormadan alım yapıyoruz.


www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

0533 493 33 90

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?