Spot Eşya Alanlar


Spot eşya alanlar


Spot eşya alanlar kimlerdir, nerede, nasıl eşya alırlar sizlere bundan bahsedeceğiz. Öncelikle spot eşya nedir isterseniz bundan bahsedelim.

Spot Eşya Nedir?

Spot eşya, sıfır eşya ile aynıdır. Tek farkı piyasa fiyatından daha ucuz olmasıdır. Ürün yine kutusundadır. Servis tarafından kurulumu yapılır ve garanti süresi bayiide satılan ile aynı süredir.

Bazı müşterilerimiz spot kelimesi geçince ürünü kusurlu veya darbeli zannetmektedir ki bu yanlıştır. Günümüzde ikinci el eşya alanlar da spotçu olarak anıldığı için ikinci el ile de karıştırılsa da durum yukarıda anlattığımız gibidir.

Spot Eşya Nasıl Satılır?

Spot eşya genelde led televizyon, beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, bulaşık makinesi, kurutma makinesi gibi ürünlerde rağbet görmektedir.

Bazı insanlar sıfır aldıkları ürünleri kullanmadıkları ya da nakit ihtiyaçlarını karşılamak için satmaktadır. Hal böyle olunca spot eşya alanlar ile irtibata geçmekte, piyasa fiyatının altında bir fiyata satmaktadır.

Spotçu da aldığı bu ürünü cüzi bir kazançla son kullanıcıya ulaştırmaktadır. Sizin de spot eşya satmak gibi bir niyetiniz varsa bizimle iletişime geçerek kısa sürede satış yapabilirsiniz.

Ne Yapmalısınız?

Spot beyaz eşya, mobilya, televizyon, koltuk takımı, yatak odası takımı, yatak, baza gibi eşyalarınızı satmak istediğinizde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Arkadaşlarımıza ne satmak istediğinizi, markasını ve modelini söylediğinizde kısa süre içinde fiyat teklifi alabilir, aynı gün içinde nakit satabilirsiniz.

Eşyalarınızın alımı sırasında anlaştığımız tutar nakit ödenecek ve alım yapılacaktır. Gerekli olan nakliye veya taşıma işlemleri de ekibimiz tarafından yapılacaktır.

Verdiğimiz her hizmet ücretsizdir. Bizi haftanın 7 günü arayabilir, eşyalarınızı nakit satabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?