Ümraniye Spotçu

Ümraniye Spotçu


İkinci el eşya alan kişiler halk arasında spotçu olarak adlandırılır. Biz de bu iş ile meşgul olmakta, müşterilerimizin kullanmadıkları eşyalarını satın almaktayız. Tüm İstanbul geneline hizmet veren firmamız Ümraniye ilçesinin her köşesine ulaşmakta, eski eşya alımı yapmaktadır.

Daha önce defalarca alım yapmış olduğumuz için bizden nasıl bir hizmet beklediğinizi çok iyi biliyoruz. Merak ettiğiniz detayları da çok iyi biliyoruz. Size yardımcı olmak maksadıyla faydalı olacağını düşündüğümüz bir yazı hazırladık. Ana başlıklar halinde ilerleyeceğiz.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Evinizde, iş yerinizde, deponuzda, garajınızda birikmiş pek çok eşya olabilir. Biz bu eşyaları sizlerden nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz. Peki ne yapmalısınız? 

Yapmanız gereken şey çok basit. Ümraniye spotçu olarak bizi tercih etmeniz ve satmak istediğiniz ürünlerin fotoğraflarını göndermeniz yeterlidir. 

Whatsapp veya email ile çok kısa süre içinde fotoğrafları bize ulaştırabilir, kısa sürede fiyat alabilir, hemen satabilirsiniz.

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

Temiz, sağlam, satılabilir durumda olması halinde ikinci el pek çok farklı eşyanızı alıyoruz. İkinci el beyaz eşya, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, koltuk takımı, yatak odası, ofis mobilyası gibi eşyaları alıyoruz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi her eşyayı satın almamız mümkün değildir. Bazı müşterilerimiz eşyalarını alamadığımız için sitem etseler de çok yıpranmış ürün almamız mümkün değildir. Örneğin ikinci el led televizyon alanlar için görüntünün sorunsuz olması, ekranda problem olmaması önemlidir.

Nakliye ve Ödeme

Eşyalarınızın Ümraniye ilçesinden satın alınması, nakliyesi, yükleme ve taşıması bize aittir. Müşterilerimizden en ufak bir nakliye veya taşıma ücreti almıyoruz. 

Ödeme konusunda da son derece hassas davranıyor, sizi bekletmeden, nakit ödeme yapıyoruz. Şerifali, Tavukçuyolu, Çakmak, Dudullu bizim için hiç fark etmez. Siz Ümraniye ilçesinin neresinde olursanız olun biz oraya hizmet veririz. Bizi haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?