Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ataşehir ikinci el eşya alanlar

Anadolu Yakasının en kalabalık ilçelerinden biri olan Ataşehir ilçesinin her semtine, sokağına hizmet veriyoruz. Eşyalarınızı adresinize gelerek nakit satın alıyoruz. Ancak her eşyayı değil. Burada da size bundan bahsedeceğiz. Nasıl hizmet veriyoruz, ne tür eşya alıyoruz, bazı eşyaları neden almıyoruz bunları anlatacağız.

İsterseniz Ataşehir ikinci el eşya alanlar nasıl hizmet veriyor, ne alıyor, nasıl alıyor bunları maddeler halinde sıralayalım.

İkinci El Eşya Alıyoruz?

  • Örnek Mahallesi, İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı, Esatpaşa gibi semtleri olan ilçenin neresinde olursanız olun bizi arayabilirsiniz.
  • Ne satmak istediğinizi kısaca özetleyin. Beyaz eşya, mobilya, koltuk takımı, ofis mobilyası hangisi?
  • Whatsapp veya email ile fotoğraflarını bize gönderebilir misiniz? 
  • Ürünün fotoğraflarda görünmeyen kusurları var mıdır? (Yanık yırtık, çökme, çalışmama gibi)
  • Fotoğraflarını incelediğimiz ürünleriniz için fiyat teklifimizi iletiyoruz. Fiyatta anlaşma sağlanmasının ardından nakliye aracımız ve elemanlarımızla teslim alıyoruz.
  • Ataşehir ilçesi ulaşım bakımından çok zor bir semt değil. Bu yüzden fotoğraf gönderme şansınız yoksa ürünleri yerinde görmeye de gelebiliriz.

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bizim için önemli olan temiz, sağlam ve satılabilir ürünler almaktır. Çok yıpranmış, model olarak tercih edilmeyen ürünleri almamız maalesef mümkün değildir. Çünkü sizden aldıklarımızı perakende olarak dükkanımızda satmak zorundayız.

Genelde ikinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, ofis mobilyası, klima, led televizyon, yatak odası, bahçe mobilyası, koltuk takımı gibi pek çok ürünü alıyoruz.

Bir de eski eşya olarak tabir ettiğimiz el halısı, klasik mobilya, gümüş eşya, eski obje, plak, saat, hat yazısı, Osmanlıca eser gibi eşyalarınızı da alıyoruz. Bunlar antika eşya kadar değerli olmasa da hala alıcısı olan eşyalardır. 

Ne satarsanız satın mutlaka işinin ehli, tecrübe sahibi, sizi kandırmadan alım yapacak bir firma ile çalışın deriz. Bizi tercih ederseniz en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Ödeme ve Nakliye

Ataşehir ikinci el eşya satışınız için haftanın 7 günü aktif çalışıyoruz. Sizi üzmüyor, zahmete sokmuyor, nakliye veya taşıma ücreti almıyoruz.

Tüm hizmetler ekibimi tarafından sağlandığı için siz hiçbir şeye karışmıyor, saatler içinde ikinci el eşya satışınızı yapıyorsunuz. Size hizmet vermekten mutluluk duyarız.



0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?