Gümüş Alan Yerler

Gümüş alan yerler


Evinizde dekor olarak kullandığınız veya kullanmayıp bir yere kaldırdığınız objelerinizi, gümüşlerinizi nakit alıyoruz. Eşyalarını aldığımız müşterilerimizin bir çoğu ürünlerinin değerini bilmemektedir. Hatta ürünün gümüş olup olmadığını da bilmeyen, normal hurda fiyatına satan bile oldu.

Siz ürünün gümüş olup olmadığını bilemeyebilirsiniz ancak alıcının dürüst bir şekilde bunu size söylemesi gerekir. Biz son derece şeffaf bir alışveriş yapıyor, eşyalarınızın ayar numarasını ve ağırlığını size göstererek fiyat veriyoruz. Ürünü sizin yanınızda tartıyor, ayar numarasını size gösteriyoruz.

Gümüş eşya alan yerler sizden alım yaparken mutlaka ayar numarasına ve ağırlığına bakarak alım yapmalıdır. Bunun dışında yapılacak bir alım sizin zararınızdan başka bir şey değildir. Her gümüş obje kendi üzerinde bir ayar numarası barındırır. 800 ayar, 900 veya 925 ayar olmak üzere bazı ayar numaraları vardır.

Bu ayar numaralarının o günkü piyasa fiyatı ile ağırlığı çarpılarak size verilecek fiyat bulunur. Bir örnekle açıklamak gerekirse 3 kg, 925 ayar gümüş satmak istiyorsunuz. 925 ayarın o günkü piyasa fiyatı 2000 tl olsun. Size 6000 tl ödeme yapılır.

Gümüş eşya alan yerler için bizimle iletişime geçerseniz en doğru şekilde satış yapmış olursunuz. Biz kendi kazancımız kadar sizlerin memnuniyetinizi düşünerek alım yaparız. Gümüş şamdan, şekerlik, küllük, tepsi, gondol gibi çeşitli türden ürünleriniz olabilir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bizim için objenin türü değil ağırlığı ve ayarı önemlidir.

Firmamız İstanbul'un hemen hemen her semtinden alım yapabilmektedir. Satacağınız objenin durumuna göre adresinize gelerek alım yapıyoruz. Bazı durumlarda müşterilerimiz kendi gümüşlerini dükkanımıza gelerek de satabilmektedir.

Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Üsküdar, Bakırköy, Bahçelievler, Kartal, Maltepe gibi ilçelerin tamamından alım yapıyoruz. Siz nerede olursanız olun bizim için fark etmez. Haftanın 7 günü aktif hizmet veriyoruz. Hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?