Maltepe 2. İkinci El Eşya Alanlar

Maltepe ikinci el eşya alanlar

Eşyalarınızı adresinize gelerek size zahmet vermeden alan firmamız Maltepe ilçesi için de aynı hizmeti vermektedir. Satmak istediğiniz eşyanın modeline ve türüne göre mümkün olan en yüksek fiyatı veriyoruz.

Maltepe ikinci el eşya alanlar olarak ilçenin her caddesine, sokağına ulaşıyor, en kaliteli hizmeti veriyoruz. Bu yazımızla da müşterilerimize nasıl hizmet verdiğimizi detaylı şekilde anlatmak istiyoruz. Amacımız sizi bilgi sahibi yapıp ikinci el eşya satışınızı daha bilinçli yapmanızı sağlamaktır.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Sizden istediğimiz şey eşyalarınızın fotoğraflarını göndermenizdir. Satmak istediğiniz ürünü bir kaç fotoğrafını görmemiz fiyat vermemiz için yeterlidir.

Whatsapp veya email ile fotoğraf göndermeniz hem size hem de alıcı olarak bize önemli bir zaman kazandıracaktır. Fotoğraf gönderme şansınız yoksa da önemli değil. Eşyanızın türüne ve durumuna göre Maltepe ilçesinin neresinde olursanız olun yerinde de gelip görüyoruz.

Teklif ettiğimiz fiyat konusunda anlaşma sağlanması durumunda ekibimiz kapınıza kadar gelip alım yapacaktır. İdealtepe, Küçükyalı, Adatepe, Altayçeşme, Adınevler ya da başka bir semt olması bizim için fark etmez. Her yerden alım yapabiliyoruz.

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

Ekibimiz uzun yıllardır eski eşya alımı için hizmet verdiği için gerekli tecrübeye sahiptir. Bu yüzden pek çok eşyanın alımını yapabiliyoruz.

İkinci el beyaz eşya, klima, led televizyon, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, sıfır eşya, deri koltuk, ofis mobilyası bunlardan bazılarıdır.

Eski eşya olarak el halısı, klasik eşya, eski obje, cam eşya, Fatih Kıral, Metebronz, plak, Kervan Mobilya, Rolex saat gibi eşyaları da alıyoruz.

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılıyor?

Maltepe ikinci el eşya alanlar olarak tüm alımlarımızda kendi aracımız ve elemanlarımızı kullanıyoruz. Bu sayede müşterilerimiz nakliye bedeli ödemeden, zahmet çekmeden ikinci el eşya satabilirler. 

Ödeme ise nakit olarak yapılır. İsterseniz eft veya havale ile de ödeme yapabiliriz. Bizi her gün, mesai saatleri içinde arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com
















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?