Şişli 2. İkinci El Eşya Alanlar

Şişli ikinci el eşya alanlar

Ekibimiz her ilçeye olduğu gibi Şişli ilçesine de aktif şekilde hizmet vermektedir. Elden çıkarılması gereken eşyalarınızı kapınıza kadar gelip satın alıyoruz. Size nasıl hizmet verdiğimizi detaylı şekilde anlatmak istiyoruz.

Şişli ikinci el eşya alanlar olarak amacımız müşterilerimize kaliteli hizmet vermek, eşyalarını değerinde satmalarını sağlamak. Özellikle daha önce hiç böyle bir tecrübe yaşamamış, ikinci el eşya satmamış müşterilerimizin kandırılmalarını önlemek istiyoruz.

Yazımızın devamında hem kendimizden, hem hizmetlerimizden hem de neden bizi seçmenizi istediğimizden bahsedeceğiz.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Aslında söz çok uzatmaya gerek yok. Yapmanız gereken çok basit. Eşyalarınızın fotoğraflarını bize whatsapp veya email yolu ile göndererek fiyat alabilirsiniz.

Bu yöntem fiyat almanın en kolay ve en kısa yoludur. Ekibimiz fotoğrafları inceledikten sonra size hemen geri dönüş yapacak ve fiyat teklifimizi iletecektir.

Fiyat sizin için de yeterli ise karşılıklı anlaşma sağlanır ve istediğiniz gün eşyalarınız adresinizden satın alınır. Hem de ücretsiz nakliye, taşıma ve yükleme hizmeti ile.

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

Şişli ikinci el eşya alanlar olarak temiz, sağlam ve sorunsuz ürünler almaya gayret ediyoruz. Belirli bir süre kullanılmış olan eşyaların bazı kusurlarının olması kaçınılmazdır.Ancak bir başkasının tercih etmesini engelleyecek derecede kusurları olan ürünleri almıyoruz.

Örneğin soğutmasında sorun olan ikinci el buzdolabı için alım yapamıyoruz. Çünkü bu ürün tamir edilmesi gereken bir durumda ve masrafı çok oluyor. Ayrıca tamir edilmiş hemen hemen her ürün eski performansını vermemektedir.

Gümüş eşya, plak, el halısı, klasik mobilya, eski obje, hat yazısı, deri kotluk gibi eşyalarınızı alırken de tecrübe ve deneyimimizle fiyat veriyoruz. Bunlar eski eşya olarak adlandırdığımız hala değerini koruyan eşyalardır.

İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, koltuk takımı, ofis mobilyası, deri koltuk, L koltuk, yatak odası, gümüş, el halısı, plak gibi pek çok eşyanızı satın alıyoruz.

Nakliye ve Ödeme

Şişli ilçesinin neresinde olursanız olun nakliye ücreti talep etmiyoruz. Kendi aracımız ve elemanlarımızla hizmet veriyoruz. 

Ödeme nakit olarak yapılırken talep etmeniz halinde eft veya havale ile de ödeme yapabiliriz. Bizi hiç çekinmeden istediğiniz zaman arayabilirsiniz. 

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

  1. If you're trying to lose pounds then you need to get on this brand new tailor-made keto meal plan diet.

    To produce this keto diet service, certified nutritionists, personal trainers, and chefs joined together to develop keto meal plans that are efficient, convenient, cost-efficient, and delightful.

    From their launch in early 2019, thousands of individuals have already transformed their body and well-being with the benefits a professional keto meal plan diet can give.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto meal plan diet.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?