Ümraniye İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ikinci el eşya alanlar

Anadolu Yakası ve İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Ümraniye, bizim de en çok hizmet verdiğimiz yerlerdendir. Elden çıkarılması gereken eşyaları olan müşterilerimizden istedikleri zaman alım yapıyoruz.

Nasıl bir hizmet beklediğinizi çok iyi biliyoruz. Çünkü uzun zamandır ikinci el eşya sektörüne hizmet veriyor, farklı türden eşyalarınızı alıyoruz. Ümraniye ikinci el eşya alanlar olarak size tüm püf noktaları anlatacağız. İsterseniz hemen başlayalım.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

  •  Yapmanızı istediğimiz şey hiç de zor değil. Eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek bize göndermenizi, kusurları varsa bunu bize söylemenizi istiyoruz.
  • İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, koltuk takımı, yatak odası, ofis mobilyası, deri koltuk, televizyon gibi pek çok eşyanızı alabiliyoruz.
  • Ekibimiz eşyalarınız için en doğru, en yüksek fiyatı verebilecek kapasite ve deneyime sahiptir. Tecrübemiz sayesinde hem güvenilir şekilde eşya satabilir hem de sorun yaşamazsınız.
     
  • Ümraniye olsun, başka bir ilçe olsun pek çok müşterimiz satışa fiyat öncelikli bakmaktadır. Bunu anlayabiliyoruz. En yüksek fiyatı almak için araştırma yapmak en doğal hakkınız ancak bir de işin diğer boyutunu düşünmelisiniz. Yani güvenden bahsediyoruz.
  • Ümraniye ikinci el eşya alanlar olarak size en zahmetsiz, güvenilir hizmeti sağlamayı vaad ediyoruz. Evinizin neredeyse tamamını gezecek, eşyalarınızı tek tek inceleyecek kişilerin mutlaka güvenilir olması gerekir.
  • Şerifali, Çakmak, Tantavi, Dudullu, Tatlısu gibi önemli semtleri olan Ümraniye ilçesinden eski eşya alımı da yapıyoruz. Nedir eski eşya? El halısı, gümüş, eski obje, klasik mobilya, tablo, plak, hat yazısı gibi eşyalar bu gruba girer.
  • Bizim için önemli olan satabileceğimiz, sağlam ürünler almaktır. Arızalı olan, sorunlu, tamir edilmesi gereken, paslı eşyaları alamıyoruz. Bu sebeple eşyalarını satmak isteyen bazı müşterilerimize olumsuz cevap vermek zorundayız.

Ödeme ve Nakliye Nasıl Yapılır?

Eşyalarınızın ödemesini nakit yapar, size nakliye veya taşıma ücreti yüklemeyiz. İşlemlerin tamamı size zahmet vermeden çok kısa süre içinde yapılır.

Ödemeyi nakit olarak yapsak da talep etmeniz halinde eft veya havale ile de ödeme yapabiliriz. Bizi istediğiniz zaman arayabilir, Ümraniye ilçesinden ikinci el eşya satabilirsiniz. 

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

  1. Alright...

    What I'm going to tell you may sound kind of weird, maybe even a little "supernatural"

    HOW would you like it if you could just push "Play" to LISTEN to a short, "musical tone"...

    And suddenly attract MORE MONEY to your life???

    And I'm really talking about thousands... even MILLIONS of DOLLARS!!

    Sound too EASY??? Think something like this is not for real?!?

    Well, I've got news for you..

    Sometimes the greatest miracles in life are the easiest to GET!!

    Honestly, I'm going to provide you with PROOF by letting you PLAY a real-life "miracle money-magnet tone" I developed...

    YOU just press "Play" and the money will start coming into your life. it starts right away.

    CLICK here now to PLAY the marvelous "Miracle Money Tone" as my gift to you!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?