Üsküdar 2. İkinci El Eşya Alanlar

Üsküdar ikinci el eşya alanlar

Elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınız için güvenilir bir firma mı arıyorsunuz? Bizimle iletişime geçebilirsiniz. Üsküdar ikinci el eşya alanlar olarak size en kaliteli hizmeti en kısa sürede verebiliriz.

Yıllardır bu sektörde aktif olarak çalışıyor, müşteri memnuniyeti odaklı alım yapıyoruz. Bizim farkımız ne, neden bizi tercih etmelisiniz bunları tek tek anlatmak istiyoruz. Yazımızı sizinle paylaşma sebebimiz de bu zaten. Kendimizi ve hizmetlerimizi anlatmak istiyoruz.

İkinci El Eşya Satmak İçin Ne Yapmalısınız?

Bizi aramanız yeterli. Arkadaşlarımız ne satmak istediğinizi sorduktan sonra sizi en doğru şekilde yönlendirecektir. Eğer imkanınız varsa eşyalarınızın fotoğraflarını bize göndermeniz çok faydalı olacak, kısa süre içinde size fiyat teklifi vermemizi sağlayacaktır.

Verdiğiniz bilgiler ve gönderdiğiniz ikinci el eşya fotoğrafları sayesinde inceleme yapacak, olumlu veya olumsuz cevap vereceğiz. Yani eşyalarınızı alıp alamayacağımızı söyleyeceğiz.

Siz de takdir edersiniz ki her eşyanın alımını yapmamız mümkün değildir. Çok yıpranmış, artık kullanılmaz durumda olan, model olarak tercih edilmeyen ürünleri almamız mümkün değildir. 

Eşyalarınız bizim satabileceğimiz türden ise fiyat teklifimizi iletiyor, sizden cevap bekliyoruz. Fiyat sizin tarafınızdan kabul görürse istediğiniz gün Üsküdar ilçesindeki adresinizden alım yapıyoruz.

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

İkinci el beyaz eşya, klima, led televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, deri koltuk, yatak odası, L koltuk, ofis mobilyası, bahçe mobilyası gibi eşyalarınızı alabiliyoruz.

Aslında ilgilendiğimiz, satın alabildiğimiz ürünler bundan çok daha fazla ancak burada bir kısmını örnek olması açısından paylaştık.

Üsküdar ikinci el eşya alanlar olarak temiz, sağlam ve modeli tercih edilen ürünler almaya gayret ediyoruz. Çok yıpranmış, çökmüş, problemli ürünleri maalesef alamıyoruz. Eşyalarınızın ufak tefek kusurlarını anlayabiliyor, gerekirse elden geçirebiliyoruz.

Nakliye ve Ödeme

Üsküdar ilçesinin neresinde olursanız olun eşyalarınızın alımını ücretsiz nakliye ile yapıyoruz. Size zahmet vermeden, fiyat düşürmek için tekrar tekrar pazarlık yapmadan, nakit alım yapıyoruz.

Bizi İstanbul ilçelerinin tamamından arayabilirsiniz. Eşyalarınız değerinde, zamanında ve nakit satın alınır.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?