İkinci El Televizyon Alanlar

İkinci el televizyon alanlar
İkinci El Televizyon Alanlar

Televizyon satmak düşündüğünüzden daha kolaydır. İkinci el televizyon alanlar olarak bu işi sizin için haftanın 7 günü aralıksız yapıyoruz. Nasıl mı?

Yazımızı sizinle paylaşmamızın sebebi de budur. İşimizi nasıl yaptığımızı, ikinci el televizyon satışını nasıl yapabileceğinizi tek tek anlatacağız. İsterseniz ana başlıklar ve maddeler halinde ilerleyelim.

İKİNCİ EL EŞYA NASIL SATILIR?

  • İkinci el televizyon satmak için bize ürünün markasını ve modelini yazmanız yeterlidir. Örneğin Samsung 55MU8000 diyebilirsiniz.
  • Arkadaşlarımız ürünün piyasada ne kadara alınıp satıldığını bildiği için size hemen fiyat teklifi verebilirler.
  • Fiyat teklifimizden sonra anlaşma sağlanması halinde istediğiniz gün adresinizden televizyon alımı yapılır.
  • Alım yapılırken anlaştığımız fiyat nakit ödenirken, sizden herhangi bir kesinti yapılmaz. Müşterilerimizin talep etmesi halinde eft veya havale ile de ödeme yapabiliriz.
  • Ekibimiz ikinci el televizyon alacağı zaman ürünün ekranında herhangi bir problem olsun istemez. Mesela görüntüsünde sorun olan, ekranda çizgi veya kararma gibi kusurları olanları alamıyoruz maalesef.
  • Güvenilir, size iyi fiyat verebilecek bir esnafla çalışmanız sizin için en iyisi olacaktır. İkinci el televizyon dışında beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi ürünleri de alıyoruz.

FİYAT VERİRKEN NELERE DİKKAT EDİYORUZ?

İkinci el televizyon alanlar için bazı kriterler vardır ve buna bakarak fiyat veririz. Mesela ekran boyutu büyük olan televizyonları daha yüksek fiyattan alıyoruz.

Ekranda ölü piksel, kararma veya çizgi bizi kusurları olan televizyon da alınmamaktadır. Çünkü bunlar seyir zevkini düşürür, kimse de alıp evine veya iş yerine koymak istemez.

Ekran boyutunun büyük olması, smart, 4K gibi özellikleri olması da önemlidir. Samsung, Lg, Philips, Sony gibi markaların ürünleri de yüksek fiyattan alınmaktadır. Çünkü bunlar müşteriler tarafından 

Firmamız ikinci el televizyon alabildiği gibi sıfır televizyon alımı da yapmaktadır. Kutusu açılmamış, garantisi başlamamış, faturası olan sıfır veya spot led televizyon da alıyoruz.

NAKLİYE VE TESLİM ALMA

İkinci el veya sıfır led televizyon aldığımızda kapınızdan hizmet veririz. Ekibimiz size zahmet vermeden, nakit alım yapar. Siz zahmet çekmeden, sadece bize fotoğraf göndererek fiyat alabilir, hemen satabilirsiniz.

Firmamız satacağınız ürünün durumuna göre her semte hizmet vermektedir. Bizi hemen arayabilirsiniz. 

05334933390

umutspot@gmail.com

www.umutspot.com


Yorumlar

  1. Did you realize there is a 12 word sentence you can tell your man... that will trigger intense feelings of love and impulsive attraction for you buried within his chest?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, treasure and protect you with all his heart...

    12 Words Who Fuel A Man's Love Impulse

    This instinct is so built-in to a man's brain that it will drive him to try harder than ever before to to be the best lover he can be.

    As a matter of fact, triggering this powerful instinct is absolutely binding to having the best possible relationship with your man that as soon as you send your man a "Secret Signal"...

    ...You will immediately notice him open his heart and soul to you in such a way he haven't experienced before and he will see you as the only woman in the world who has ever truly tempted him.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?