Kartal 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kartal ikinci el eşya alanlar
Kartal İkinci El Eşya Alanlar

Anadolu Yakasının en kalabalık, yoğun ilçelerinden biri Kartal bölgesidir. Sürekli yeni göç alması sebebiyle ihtiyaçlar da ona göre büyümektedir. Kimi zaman yeni eşya almak, kimi zaman da eski eşyayı elden çıkarmak gerekebilir.

Kartal ikinci el eşya alanlar da bunun için vardır. Biz bu işi yapıyoruz. Eşyalarını satmak isteyen müşterilerimizin eşyalarını satın alıyoruz. 

Bir çok insanın fazlalık eşya problemi olduğunu biliyoruz. Bu yüzden bir çoğunu satma ihtiyacını hissedebilirsiniz. Bu ihtiyaç kısa zaman içinde halledilmesi gereken bir durumda da ortaya çıkabilir. Ekibimiz size bu hizmeti verebilecek, eşyalarınızı en kısa süre içinde veya ileri tarihli şekilde alabilecek donanıma sahiptir. 

Peki bu işlem nasıl oluyor? Eşyalarınızı bize nasıl satacaksınız? Bunu size detaylı şekilde anlatacağız. Hem neden bizi seçmenizi istediğimizi öğrenmiş olacaksınız hem de eşyalarınızı güvenilir şekilde elden çıkarmış olacaksınız. İsterseniz hemen başlayalım

İKİNCİ EL EŞYA NASIL SATILIR?

  • Eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek bize göndermeniz yeterli. Whatsapp veya email ile çok kısa süre içinde fiyat alabilirsiniz. 
  • Kartal ikinci el eşya alanlar olarak genelde bu şekilde çalışıyoruz. Hem zaman kazanmış oluyoruz hem de siz daha hızlı karar vermiş olursunuz.
  • Fiyat konusunda anlaşma sağlanması halinde ekibimiz kısa süre içinde Kartal ilçesindeki adresinizden satın alacaktır.
  • Genelde ikinci el beyaz eşya, koltuk takımı, yatak odası, klima, ofis mobilyası, televizyon, el halısı, gümüş, plak gibi pek çok eşyanızı alıyoruz.
  • Topselvi, Soğanlık, Uğur Mumcu, Yakacık gibi semtleri olan ilçenin her yerinden alım yapıyoruz. Bunun için de sizden nakliye veya taşıma bedeli istemiyoruz.

ÖDEME VE TESLİM ALMA

Ödeme nakit yapılmaktadır. İsterseniz eft veya havale ile de ödeme yapabiliriz. Teslim alma sürecimiz ise kendi aracımız ve elemanlarımızla yapılır. 

En ufak bir zahmete katlanmaz, zorluk çekmezsiniz. Bizi haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilirsiniz. 


0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com





Yorumlar

  1. If you're trying to lose fat then you certainly have to start using this brand new custom keto meal plan.

    To create this service, licensed nutritionists, personal trainers, and chefs joined together to produce keto meal plans that are efficient, painless, cost-efficient, and enjoyable.

    From their first launch in early 2019, 100's of people have already transformed their figure and well-being with the benefits a smart keto meal plan can offer.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones provided by the keto meal plan.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?