Pendik 2. İkinci El Eşya Alanlar


Pendik İkinci El Eşya Alanlar


Pendik ilçesi Anadolu Yakasının en yoğun, sürekli göç alan ilçelerinden biridir. Dolayısıyla müşterilerimizden çokça talep almakta, eşyalarınızı hemen alabilmekteyiz.

Pendik ikinci el eşya alanlar olarak size nasıl hizmet verdiğimizi öğrenmek ister misiniz? O halde yazımızın devamına bir göz atın deriz. Çünkü merak ettiğiniz tüm detayları paylaşacağız.

Yazımız ana başlılar halinde, en çok sorduğunuz sorularla devam edecektir. İsterseniz hemen başlayalım.

İKİNCİ EL EŞYA NASIL SATILIR?

  • Eşyalarınızın fotoğraflarını göndererek hemen fiyat alabilirsiniz. Whatsapp veya email ile bu işlemi kısa süre içinde yapabilirsiniz.
  • Mesela bir koltuk takımı satmak istiyorsunuz. Bu ürünün fotoğraflarını çekip bize göndermeniz ürünün modelini görmemize yardımcı olur. Bu sayede size hemen geri dönüş yapabilecek, alıp alamayacağımızı söyleyebileceğiz.
  • Gelen fotoğraflar incelendikten sonra size hemen geri dönüş yapılacak, fiyat teklif edilecektir. Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının arından istediğiniz gün Pendik ilçesindeki adresinizden alım yapılacaktır.

FİYAT TEKLİFİMİZ NEYE GÖRE BELİRLENİR?

Pendik ikinci el eşya alanlar olarak eşyalarınızın temiz ve sağlam olmasına dikkat ederiz. Çünkü sizden aldıklarımızı perakende olarak satmaya gayret ederiz.

Bir örnekle daha anlaşılır hale getirelim. İkinci el beyaz eşya satmak istediğinizi söylediğiniz zaman sağlam olup olmadığını sorarız. Arızalı veya sorunlu buzdolabı almıyoruz. Çünkü arızalı eşyaları sağlam hale getirmenin bedeli çok yüksek oluyor.

El halısı alacağımız zaman yöresine, desenlerine, gümüş alacağımız zaman da ayar numarasına bakıyoruz. Daha fazla örnek verilebilir. Ancak şimdilik bu kadar da bırakılım, sizi sıkmayalım.

NEDEN İKİNCİ EL EŞYA ALIYORUZ?

Sizden aldıklarımızı perakende olarak dükkanımızda satıyoruz. Çünkü insanlar artık sıfır eşya alıp çok yüksek bedeller ödemek istemiyor. 

Sıfır led televizyon çok pahalı iken ikinci el olanı neredeyse yarı fiyatınadır. Bu da size tasarruflu bir alışveriş fırsatı verir.

Elbetteki bu alım satımı kazanç elde etmek için yapıyoruz. Ancak kendi kazancımız kadar müşterilerimizin memnuniyetini de düşünüyoruz. 

Bu yüzden Pendik ikinci el eşya satışı için bizi tercih edebilirsiniz. Size en kaliteli hizmeti en kısa süre içinde sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com





Yorumlar

  1. Look at the way my associate Wesley Virgin's autobiography launches with this shocking and controversial VIDEO.

    As a matter of fact, Wesley was in the army-and soon after leaving-he discovered hidden, "SELF MIND CONTROL" tactics that the CIA and others used to get whatever they want.

    THESE are the exact same methods tons of celebrities (especially those who "come out of nowhere") and the greatest business people used to become wealthy and famous.

    You've heard that you use less than 10% of your brain.

    Mostly, that's because most of your brain's power is UNCONSCIOUS.

    Maybe this conversation has even taken place INSIDE your very own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain 7 years ago, while riding an unregistered, beat-up trash bucket of a car with a suspended license and with $3 on his debit card.

    "I'm so frustrated with going through life paycheck to paycheck! When will I finally make it?"

    You've been a part of those those types of conversations, right?

    Your own success story is waiting to happen. You need to start believing in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?