Kartal İkinci El Eşya Alanlar


Kartal İkinci El Eşya Alanlar

Eşyalarınızı satmanın vakti geldiyse güvenilir, işini iyi yapan bir firmaya mutlaka ihtiyacınız olacak. Biz de bu hizmeti İstanbul'un geneline yayıyor her semte ulaştırıyoruz. Kartal ilçesi de bunlardan biri.

Kartal ikinci el eşya alanlar olarak size nasıl hizmet verdiğimizi, sürecin her aşamasını detaylı şekilde anlatacağız. Amacımız eski eşya satarken sizi nasıl bir sürecin beklediğini bilmenizi sağlamaktır.

İsterseniz daha önce pek çok müşterimizden duyduğumuz benzer soruların bazılarını cevapları ile sıralayalım.

İKİNCİ EL EŞYA SATMAK İÇİN NE YAPMALISINIZ?

Bu konuda yapmanız gereken çok basit. Öncelikle hangi eşyalarınızı satacağınıza net olarak karar vermenizi istiyoruz. Çünkü biz de eşyalarınızı tek tek veya toplu alırken ona göre bir fiyat belirliyoruz.

Tek parça ikinci el eşya almak ile toplu alım yapmak arasında fark vardır. Ne kadar çok eşya alırsak bizim için o kadar iyi olacaktır.

Daha sonra eşyalarınızın fotoğraflarını 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp hattına göndermeniz yeterli. Ekibimiz gelen fotoğrafları inceledikten sonra size geri dönüş yapıp fiyat teklifimizi iletiyor.

Fiyat miktarı sizin için de yeterli ise istediğiniz gün Kartal ilçesindeki adresinizden eşyalarınızın alımı yapılacaktır. Gördüğünüz gibi son derece basit.

NE TÜR İKİNCİ EL EŞYA ALIYORUZ?


Kartal ikinci el eşya alımı için istediğiniz gün hizmet veriyoruz. Ancak alımlarımızı bazı kriterlere göre yapmak zorundayız. Bunun için temiz, sağlam ve kaliteli eşyalar almaya gayret ediyoruz.

İkinci el beyaz eşya, klima, televizyon, ofis mobilyası, deri koltuk, bahçe mobilyası, klasik mobilya, el halısı, gümüş eşya gibi pek çok eşyanızı satın alabiliyoruz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi bizim için önemli olan, satılabilir ürünler olmasıdır. Arızalı bir beyaz eşya veya kırık, yanık yırtık gibi kusurları olan bir koltuk takımı maalesef alınmamaktadır.

Çünkü biz de sizden aldığımız ürünleri dükkanımızda satışa sunduğumuz için çok yıpranmış eşyalar almıyoruz.

NAKLİYE VE ÖDEME NASIL YAPILIYOR?


Kartal ikinci el eşya alanlar olarak tüm alımlarımızı ücretsiz nakliye ile yapıyoruz. Siz herhangi bir ücret ödemiyor, zahmete girmiyorsunuz.

Kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla gelip alıyoruz. Bu sayede siz hiçbir zahmete girmiyor, hiçbir şeye elinizi sürmüyorsunuz.

Ödeme konusu da aynı şekilde müşterilerimizin memnuniyeti şekilde yapılıyor. İster nakit ister eft veya havale nasıl isterseniz o şekilde ödeme yapabiliriz.








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?