BEYKOZ İKİNCİ EL EŞYA ALANLAR

Beykoz ikinci el eşya alanlar



Beykoz ikinci el eşya alanlar olarak size nasıl hizmet verdiğimizi anlatmak istiyoruz. Firmamız ikinci el eşya alımı için tüm İstanbul genelinde aktif hizmet vermektedir.

Uzun yıllardır eski eşya alımı işi ile ilgilendiğimiz için bizden nasıl bir hizmet beklediğinizi çok iyi biliyoruz. Çünkü herkesten hemen hemen aynı soruları duyduk.

Sizden sürekli duyduğumuz soruları ve cevaplarını ana başlıklar altında topladık. Amacımız eşyalarınızı doğru kişilere, doğru fiyatlardan satmanızı sağlamaktır. İsterseniz söz uzatmadan hemen başlayalım.

EŞYALARINIZI NASIL SATABİLİRSİNİZ?

Beykoz ilçesi ulaşımı çok kolay olmayan, yoğun bir ilçedir. Bunun için ikinci el eşya satmak isteyen müşterilerimizden bize eşyalarının fotoğraflarını göndermelerini istiyoruz.

0533 493 33 90 numaralı telefondan eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp ile kolayca gönderebilirsiniz. Ekibimiz gelen fotoğrafları inceleyip size geri dönüş yaparak fiyat teklifimizi iletiyor.

Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün Beykoz ilçesindeki adresinizden alım yapılır. İşte bu kadar basit.

BİZE NE TÜR İKİNCİ EL EŞYA SATABİLİRSİNİZ?

Alabildiğimiz eşyaların sayısı bir hayli fazla. Hepsini buraya yazamayacağımız için bir kaç örnek vermenin yeterli olacağını düşündük.

İkinci el beyaz eşya, koltuk takımı, yatak odası, klima, televizyon, ofis mobilyası, deri koltuk, el halısı, gümüş gibi eşyaları alıyoruz.

Daha farklı eşyalarınız varsa da bunları bizimle paylaşabilir, alıp alamayacağımızı sorup fiyat teklifi isteyebilirsiniz. 

FİYATI NEYE GÖRE BELİRLİYORUZ?

Beykoz ilçesinin neresinden alım yaparsak yapalım, ne alırsak alalım bazı kriterleri göz önüne almak zorundayız. 

Öncelikle mutlaka temiz, sağlam ve satılabilir ürünler almaya gayret ediyoruz. Çünkü sizden aldığımız eşyaları dükkanımızda satmaya gayret ettiğimiz için satamayacağımız eşyaları alamıyoruz.

Örneğin ikinci el beyaz eşya alımı yaparken çalışır durumda olmasına, sorunlu olmamasına dikkat ederiz. Eşyaların markası, modeli de önemlidir.

NAKLİYE VE ÖDEME

Eşyalarınızın alımı ekibimiz tarafından yapılır. Beykoz ikinci el eşya alanlar olarak alımlarımızı kendi imkanlarımızla yaparız. Sizden herhangi bir ücret talep edilmez.

Ödeme ise nakit olarak yapılır. Daha detaylı bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamızı Facebook sayfamızdan da takip edebilir aldığımız eşyaların fotoğraflarını görebilirsiniz. 









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?