Tuzla İkinci El Eşya Alanlar

Tuzla ikinci el eşya alanlar



Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ayrımı yapmadan, haftanın 7 günü hizmet verdiğimizi daha önceki yazılarımızda belirtmiştik. Dolayısıyla Tuzla ilçesine de hızlı şekilde ulaşıyor, anında alım yapabiliyoruz.

Tuzla ikinci el eşya alanlar olarak bu işlemi nasıl yaptığımızı, size nasıl hizmet verdiğimizi detaylı şekilde anlatmak istiyoruz. 

Amacımız sizi bilgilendirip en doğru hizmeti nasıl alacağınızı göstermektir. Eşya satmak için ne yapmanız gerektiğini, nasıl bir yol izleyeceğinizi tek tek izah edeceğiz. 

İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan, en çok sorduğunuz soruları ana başlık haline getirerek başlayalım. Böylece daha akıcı olacaktır.

İKİNCİ EL EŞYA NASIL SATILIR?

  • Yapmanızı istediğimiz şey sadece fotoğraf göndermekten ibarettir. Kullanmak istemediğiniz eşyalarınızın fotoğraflarını 0533 493 33 90 numaralı telefonumuza whatsapp ile gönderip fiyat teklifi alabilirsiniz.

  • Gönderdiğiniz fotoğraflar ekibimiz tarafından incelenip, size hemen geri dönüş yapılacaktır. Eğer alabileceğimiz eşyalar ise hemen fiyat teklifimizi iletecek, istediğiniz gün Tuzla ilçesinden alabileceğiz.

  • Fotoğraf göndermeniz hem size hem de bize önemli bir zaman kazandıracaktır. İstanbul trafiği düşünüldüğünde her talep için adrese gitmemizin imkansız olduğunu kabul edersiniz. 

  • Sizden ricamız eşyalarınızın kusurları varsa bunlara da fotoğraflarda yer vermenizdir. Böylece daha doğru bir fiyat teklifi alabilirsiniz.
NE TÜR EŞYALAR ALIYORUZ?

Satabileceğimiz türden, temiz, sağlam pek çok eşyayı alabiliyoruz. Tuzla veya bir başka bölgeden alım yapacağımız zaman bu kriterlere dikkat ediyoruz.

İkinci el eşya alanlar elbetteki sıfır gibi kusursuz ürünler beklemez ama çok yıpranmış eşyaların alımını yapmak da mümkün değil. Çünkü deforme olmuş, çok yıpranmış, yanık yırtık içindeki eşyaları alsak da satamıyoruz. 


İkinci el mobilya, koltuk takımı, beyaz eşya, klima, televizyon, bahçe mobilyası, gümüş eşya, eski obje, deri koltuk, L koltuk gibi pek çok eşyanızı alabiliyoruz.

Sizin eşyanız burada saydıklarımızdan farklı olabilir alıp alamayacağımızı öğrenmek için fotoğraf göndermeniz yeterli.

NAKLİYE VE ÖDEME NASIL YAPILIYOR?

Müşterilerimizin en çok merak ettikleri konu ödeme ve nakliye kısmı. Çünkü bu konu çok suistimal edilmekte, insanlar mağdur duruma düşebilmektedir.

Tuzla ikinci el eşya alanlar olarak eşyalarınızın alımında ödemeyi nakit yapıyor, fiyat düşürmek için tekrar tekrar pazarlık yapmıyoruz.

Nakliye ise kendi araçlarımız ve çalışanlarımızla yapılmakta, sizden hiçbir ücret talep edilmemektedir.

Firmamızı Facebook, Twitter, İnstagram, Pinterest gibi sosyal ağlardan takip edebilir, aldığımız eşyaların fotoğraflarını görebilirsiniz. Size hizmet vermekten mutluluk duyarız.












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?