Anadolu Yakası İkinci El Eşya Alanlar

Anadolu Yakası İkinci El Eşya Alanlar


Eşyalarınızın bir kısmını veya tamamını elden çıkarmak isterseniz ilk olarak güvenilir bir firmaya ihtiyaç duyarsınız. İşinin ehli, sizi yormayacak, üzmeyecek bir işletme her şeyden önemlidir.

Anadolu Yakası ikinci el eşya alanlar olarak bölgenin tüm ilçelerine cadde cadde, sokak sokak hizmet vermekteyiz. Bize nasıl satış yapacağınızı ve sürecin tüm detaylarınız paylaşacağız. 

Yıllardır bu sektörde hizmet verip faaliyet gösteren arkadaşlarımız yadsınamayacak bir tecrübeye sahiptir. Ne sormak istediğinizi, neleri merak ettiğinizi, nasıl satış yapabileceğinizi tek tek anlatacağız.

İKİNCİ EL EŞYA NASIL SATILIR?

Maltepe, Kadıköy, Üsküdar, Pendik, Ümraniye gibi çok yoğun ve kalabalık ilçeleri olan bölgenin neresinde olursanız olun hizmet alabilirsiniz.

Hangi eşyalarınızı satacağınıza tam olarak karar verdiğinizde sizden fotoğraflarını göndermenizi rica ediyoruz. 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp hattına kolayca fotoğraf gönderebilirsiniz.

Ekibimiz gelen fotoğrafları inceledikten sonra size olumlu veya olumsuz geri dönüş yapacak, fiyat teklifimizi iletecektir.

Fiyat sizin için de yeterli ise tarihi ve saati sizin tarafınızdan belirlenen bir gün eşyalarınız Anadolu Yakası adresinizden alınır. 

BİZE NE TÜR İKİNCİ EL EŞYA SATABİLİRSİNİZ?

İkinci el beyaz eşya, klima, televizyon, koltuk takımı, yatak odası, bahçe mobilyası, ofis mobilyası, deri koltuk gibi pek çok eşyanızı alıyoruz.

Daha fazla eşya türü de yazabiliriz ancak sizi sıkmamak adına burada bırakıp sizi sıkmak istemiyoruz.

El halısı, gümüş eşya, klasik mobilya, tablo, hat yazısı, plak, heykel gibi eski eşya olarak adlandırdığımız eşyalarınızı da alıyoruz. 

NEYE GÖRE FİYAT VERİYORUZ?

Anadolu Yakası ikinci el eşya alanlar için önemli olan temiz, sağlam ve kaliteli eşyalar almaktır. Sizden aldıklarımızı dükkanımızda satmaya gayret ettiğimiz için deforme olmuş, problemli eşyalarınızı alamıyoruz.

Arızalı beyaz eşya, yanık yırtık bir koltuk takımı alınmaz çünkü kimse bu tür eşyalara sahip olmak istemez. Eşyanızın markası da önemli olan bir diğer detaydır.

Bizi Facebook, İnstagram, Twitter, Pinterest gibi hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Size hizmet vermekten mutluluk duyarız.


















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?