İkinci El Beyaz Eşya Alanlar

 

ikinci el çamaşır makinesi

İkinci el beyaz eşya alanlar için bizi tercih edebilir, eşyalarınızı yüksek fiyattan nakit satabilirsiniz. Nasıl mı yapacaksınız? Hiç merak etmeyin öğrenmek istediğiniz bütün bilgiler bizde.

Firmamız yıllardır tüm İstanbul geneline bu konu ile ilgili hizmet vermekte, mümkün olan en yüksek fiyattan alım yapmaktadır. Şimdi size bu işlemi nasıl yapabileceğinizden detaylı şekilde bahsedeceğiz. Hazırsanız vakit kaybetmeden başlayalım.

İkinci El Beyaz Eşya Nasıl Satılır?

Gözünüzde büyüteceğiniz veya sizi zorlayacak hiçbir durum yok. Eşyalarınızın fotoğraflarını bize whatsapp üzerinden 0533 493 33 90 numaralı telefonumuza gönderebilirsiniz.

Ekibimiz fotoğrafları inceleyecek ve size hemen olumlu olumsuz geri dönüş yapacaktır. Eşyalar bizim alabileceğimiz durumda ise fiyat teklifimizi ileteceğiz.

Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün ikinci el beyaz eşya alımı adresinizden yapılacaktır. Hepsi bu kadar basit.

Ne Tür Eşyalar Alıyoruz?

Adı üzerinde beyaz eşya olarak ne varsa satın alıyoruz. İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, termosifon, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, fırın başlıca sayılabilecek ürünlerdir.

Firmamız ikinci el beyaz eşya alımının yanında spot veya sıfır beyaz eşya da almaktadır. Faturası olan, servis kurulumu yapılmamış, kutusu açılmamış eşyalarınızı sıfır olarak alıyoruz.

Fiyat Neye Göre Belirliyoruz?

Bizim için önemli olan ilk detay eşyalarınızın temiz, sağlam ve çalışır durumda olmasıdır. Arızalı, sorunlu, problemli eşyaları maalesef satın almıyoruz.

Örneğin ikinci el buzdolabı satmak istiyorum diyen bir müşterimizin bizi aradığını varsayalım. Önce markasını ve modelin, kaç yıldır kullandığını soruyoruz. Verdiğiniz cevaplara ve gönderdiğiniz fotoğraflara göre bir değerlendirme yapıyor, fiyatı buna göre veriyoruz.

Arçelik, Beko, Samsung, Bosch, Siemens, Altus, Regal, Ariston, İndesit gibi bilinen markaların ürünleri elbette daha yüksek fiyattan alınır. Çünkü müşterilerimizin bu markalara güveni tamdır.

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılıyor?

İkinci el beyaz eşya alanlar için bizi seçerseniz nakliye bedeli ödemeden, zahmet çekmeden satış yapabilirsiniz. Eşyaların alınması, taşınıp araca yüklenmesi tamamen bize aittir.

Ödeme ise sizin seçiminize göre nakit, eft veya havale ile yapılabilir. Bizi istediğiniz zaman arayabilir, Facebook, Pinterest, Twitter veya İnstagram adreslerimizden takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?