Kurtköy İkinci El Eşya Alanlar

 



Eşyalarınızı elden çıkarmak ve bunu yaparken de sorun yaşamamak için bizi hemen arayabilirsiniz. Kurtköy ikinci el eşya alanlar olarak size mümkün olan en kısa süre içinde hizmet veriyoruz. Nasıl mı?

Bu yazımızı sizinle paylaşmamızın amacı tam da bunu izah etmektir. Eşyalarınızı fiyatlandırma, satın alma, nakliye ve ödeme aşamalarını tek tek izah edeceğiz. 

Yıllardır bu işle meşgul olduğumuz için müşterilerimizin neleri merak edip öğrenmek istediğini çok iyi biliyoruz. Merak ettiğiniz detayları ana başlıklar halinde sıralayacağız.

EŞYALARINIZI NASIL SATABİLİRSİNİZ?

0533 493 33 90 numaralı telefonumuza eşyaların fotoğraflarını göndererek kısa sürede fiyat teklifi alabilirsiniz. Böylece hem hızlı hareket etmiş hem de zaman kazanmış olursunuz.

İstanbul trafiği göze alındığında bu çözümün kaçınılmaz olduğunu söylemek gerekir. Kurtköy semtinden eski eşya satış talebi geldiğinde sürekli yerinde görmeye gitmemiz mümkün olmadığı için bu yöntemi tercih ediyoruz. 

Fiyat teklifimizi kabul ederseniz istediğiniz gün ve tarihte adresinizden alım yapılır. Hepsi bu kadar kolay ve basittir.

NE TÜR EŞYALAR ALIYORUZ?

İkinci el beyaz eşya, klasik mobilya, televizyon, ofis mobilyası, deri koltuk, bahçe mobilyası, koltuk takımı, masa sandalye, baza yatak gibi eşyalarınızı alabiliyoruz.

Bu saydıklarımızın dışında plak, el halısı, gümüş eşya, eski obje, berjer, hat yazısı, Hereke halısı gibi eşyalarınızı da satın alabiliyoruz.

NEYE GÖRE FİYAT TEKLİFİ VERİYORUZ?

Kurtköy bölgesinden ikinci el eşya alacağımız zaman temiz, sağlam ve kaliteli eşyalar almaya gayret ediyoruz. Çok deforme olmuş, yıpranmış, model olarak tercih edilmeyen eşyaları almıyoruz.

Çünkü sizden aldığımız eşyaları biz de dükkanımızda satmaya gayret ettiğimiz için elimizde kalabilecek eşyaların alımını yapamiyoruz.

NAKLİYE VE ÖDEME NASIL YAPILIR?

Kurtköy ikinci el eşya alanlar olarak alımlarımızı nakliye aracımız ve elemanlarımızla yapıyor, sizden ücret talep etmiyoruz. Eşyaların ödemesini nakit yapıyor, eft veya havale isteyen müşterilerimize de istedikleri gibi ödeme yapabiliyoruz.

Bizi Facebook, Pinterest, İnstagram gibi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com



















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?