Sancaktepe İkinci El Eşya Alan Yerler

Sancaktepe İkinci El Eşya



Sancaktepe ikinci el eşya alan yerler için bizi arayabilir, eşyalarınızı, değerinde ve zamanında satabilirsiniz. Kimi zaman evinizde, deponuzda kimi zaman çatı katında, iş yerinizde biriken, satılması gereken eşyalarınız olabilir. 

Böyle durumlarla karşılaştığınızda ne yapacağınızı, nasıl bir yol izleyeceğinizi detaylı şekilde anlatıp aklınızdaki soru işaretlerini gidermek istiyoruz. Ana başlıklar altında, cevaplarını merak ettiğiniz sorularla ilerleyeceğiz. 

Sancaktepe İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

  • Eşyalarınızın fotoğraflarını 0533 493 33 90 numaralı telefonumuza göndererek kısa sürede fiyat teklifi alabilirsiniz. 
  • Arkadaşlarımız alım satımı yapılabilecek, temiz eşyalarınız için fiyat teklifimizi sunacak, alamayacağımız türde ve durumda olan eşyalarınız için teşekkür edeceklerdir.
  • Teklif ettiğimiz fiyat sizin için de yeterli ise anlaşma sağlandı demektir.
  • Tarihi ve saati sizin belirleyeceğiniz şekilde Sancaktepe ilçesindeki adresinizden alım yapılır.
  • İkinci el eşya alanlar için bizi tercih etmeniz halinde çok kısa süre içinde, güvenle satış yapabilirsiniz. Kesinlikle mağduriyet yaşamaz, zahmet çekmezsiniz.

Bize Ne Tür İkinci El Eşya Satabilirsiniz?

Uzun yıllar bu işle uğraşınca önemli bir tecrübe ve birikime sahip oluyorsunuz. Biz de eşyalarınızı satın alırken en iyi fiyatı teklif edebilecek durumdayız.

Her eşyayı almamamız mümkün olmadığı için bir kısmı ile ilgilenebiliyoruz. İkinci el beyaz eşya, klima, televizyon, deri koltuk, ofis mobilyası, yatak odası, bahçe mobilyası gibi pek çok eşyanızı alıyoruz.

Bir de eski eşya dediğimiz, antika eşya kadar değerli olmasa bile hala kıymetli diyeceğimiz eşyalar vardır ki bunları alabiliyoruz. Metebronz, plak, Fatih Kıral, Kervan Mobilya, Mudo Concept, el halısı, gümüş eşya, klasik mobilya gibi eşyaları da alıyoruz.

Eşyalar İçin Neye Göre Fiyat Belirliyoruz?

Sancaktepe ikinci el eşya alımında önemli olan temiz, sağlam ve model olarak satılabilecek ürünler almaktır. Bir eşya ne kadar temiz ve modeli satılabilir tarzda ise o kadar yüksek fiyattan alınır.

İkinci el beyaz eşya, klima, televizyon, elektronik eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi eşyaları arızalı olanları almıyoruz. 

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılıyor?

Sancaktepe ikinci el eşya alan yerler için bizi ararsanız nakliye ve taşıma için ücret ödemezsiniz. Tüm işlemler ekibimiz tarafından yapılır.

Ödeme ise nakit, eft veya havale ile yapılabilir. Siz nasıl isterseniz o şekilde ödeme yapabiliriz. Bizi İnstagram, Pinterest, Facebook gibi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. 












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?