Sancaktepe İkinci El Eşya Alanlar

 

Sancaktepe İkinci El Eşya

Sancaktepe İkinci El Eşya Alanlar

Sancaktepe ikinci el eşya alanlar için bizimle iletişime geçerek değerinde satış yapabilirsiniz. Zahmet çekmeden, sorun yaşamadan, kaliteli hizmet ile satış yapmanız mümkün. Nasıl mı?

Biz tam da bu sorunun cevabını vermek için buradayız. Çünkü insanlar eşyalarını satmadan önce iyi araştırmadıkları için hatalar yapmaktadır. Bu hatalar da değerinin çok altında, kelepir fiyata satış yapmalarına sebep olmaktadır.

Daha önce bizimle çalışmamış olabilirsiniz, hiç eşya satışı yapmamış da olabilirsiniz. Biz bilmek isteyeceğiniz tüm detayları sizinle paylaşacağız. Amacımız eşyalarınızı satarken bizi tercih edip süreci sorunsuz şekilde atlatmanızdır. Hemen başlayalım.

Sancaktepe İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

  • 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp hattına eşyalarınızın fotoğraflarını göndererek bilgi alabilirsiniz.
  • Arkadaşlarımız gönderdiğiniz fotoğrafları inceldikten sonra size dönüş yapacak, olumlu veya olumsuz cevap verecektir.
  • Eşyalarınız bizim alabileceğimiz şekilde ise fiyat teklifimizi hemen sunuyoruz.
  • Teklifimizi kabul etmeniz halinde istediğiniz gün Sancaktepe semtindeki adresinizden alım yapılır.

Bize Ne Tür Eşyalar Satabilirsiniz?

İkinci el beyaz eşya, televizyon, mobilya, ofis mobilyası, deri koltuk, elektronik eşya, klima, yatak odası, klasik mobilya, el halısı, gümüş, plak gibi eşyalar sayılabilir.

Bunlar ilk aklımıza gelen eşya türleridir ki çok daha fazlasını alabilmekteyiz ancak hepsini buraya yazma şansımız yok. Sizden ricamız eşyanızın değerini ve alınıp alınmayacağını öğrenmek için fotoğraflarını göndermenizdir.

Fiyat Teklifi Neye Göre Belirlenir?

Sancaktepe ikinci el eşya satışınız için bizi tercih etmeniz halinde en doğru, en yüksek fiyat teklifini alabilirsiniz. Bizim için önemli olan kriterler şunlardır;

  1. Eşyaların temiz olması
  2. Sağlam olması
  3. Satılabilir durumda olması.
Çok yıpranmış, çalışmasına sorun olan, arızalı ürünleri maalesef alamıyoruz. Çünkü sizden aldığımız ürünleri dükkanımızda perakende olarak satıyoruz.

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılıyor?

Sancaktepe ikinci el eşya alan yerler olarak alımlarımızı kendi nakliye aracımız ve ekibimizle yapıyoruz. Bu sayede hiçbir ücret ödemiyor, zahmet çekmiyorsunuz.

Ödeme ise anlaştığımız fiyat üzerinden nakit olarak yapılmaktadır. Bizi Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ayrımı yapmadan, İstanbul'un her yerinden arayabilirsiniz.


















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?