Bahçelievler 2. İkinci El Eşya Alanlar

 

Bahçelievler ikinci el eşya

Bahçelievler 2. ikinci el eşya alanlar için bizimle iletişime geçebilir, eşyalarınızı değerinde, nakit satabilirsiniz. Yıllardır bu işle meşgul olan, ticari faaliyet sürdüren firmamız bu konuda size yardımcı olmak istemektedir.

Arama motoru üzerinden eşyalarımı satmak istiyorum şeklinde bir arama yaptığınızda yüzlerce farklı firma ile karşılaşacaksınız. Hemen hemen hepsi en iyi hizmeti verdiğini taahhüt edecektir. Peki hangisini seçeceksiniz? 

Neden bizi seçmenizi istediğimizi açıklıkla ifade edecek, ilerleyen satırlarda sebeplerini anlatacağız. İsterseniz sözü daha fazla uzatmadan yazımıza geçelim.

Bahçelievler 2. İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

  • Konuyu uzun uzun anlatıp dallandırıp budaklandırmak, kafanızı karıştırmak gibi bir gayemiz yok. O yüzden en kısa şekliyle ifade edeceğiz.
  • 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp hattına eşyaların fotoğraflarını göndermeniz yeterli. Ekibimiz hemen geri dönüş yapacaktır.
  • Alabileceğimiz eşyalar olması halinde olumlu dönüş yapılacak, fiyat teklifimizin ne olduğu size söylenecektir.
  • Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlanması durumunda istediğiniz gün Bahçelievler ilçesinin neresinde olursanız olun adresinizden alım yapılacaktır. 

2. İkinci El Eşya Alırken Neye Göre Fiyat Belirlenir?

Sizden alacağımız ürünleri bir başkasının beğenmesi gerektiği malumdur. Ancak bu şekilde satış yapabilir, belirli bir kazanç elde edebiliriz. Siz bir yerden kendinize kullanılmış eşya alırken neyine dikkat ederseniz biz de alırken ona dikkat ederiz.

  1. Sağlam olması
  2. Temiz olması
  3. Sorunsuz olması (Özellikle ikinci el beyaz eşya, televizyon, klima gibi ürünlerde)
  4. Satılabilir bir model olması
İkinci el buzdolabı, klima, televizyon, çamaşır makinesi, beyaz eşya ürünleri ve bazı mobilya kalemlerinde marka da çok önemlidir. Alacağımız her eşyanın ünlü bir markanın ürünü olması gerekmez ama bu fiyatı artırır.

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılmaktadır?

Bahçelievler 2. ikinci el eşya alanlar olarak alımlarımızı nakit, eft veya havale seçenekleri ile yapabiliriz. Siz nasıl isterseniz o şekilde ödeme yapıyoruz.

Nakliye konusunda da kendi ekibimizle ve araçlarımızla hizmet veriyor, size zahmet vermeden alım yapıyoruz. Bizi Facebook, Pinterest, İnstagram hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Size hizmet vermekten mutluluk duyarız.















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?