Cevizli İkinci El Eşya Alanlar

 


Cevizli ikinci el eşya alanlar için bizi tercih etmeniz halinde eşyalarınızı değerinde, nakit satabilirsiniz. Nasıl mı? Biz de size bundan bahsetmek istiyoruz. Çünkü sürecin önemli ve bilmenizi istediğimiz detayları var.

Ekibimiz yaklaşık 20 senedir bu sektörde hizmet verdiği için gerekli bilgi ve deneyime sahiptir. Neleri merak ettiğinizi, neleri öğrenmeniz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Şimdi bu detaylardan bahsetme ve sorularınızı cevaplandırma zamanı. İsterseniz hemen başlayalım.

Cevizli 2. İkinci El Eşya Satışı Nasıl Yapılır?

0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp hattına eşyalarınızın fotoğraflarını göndermeniz sürecin önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. 

Ekibimiz gelen fotoğrafları inceleyecek ve alabileceğimiz eşyalar olması halinde size olumlu dönüş yapacak, fiyat teklifimizi iletecektir. 

Fiyat teklifimiz sizin için de yeterli ise istediğiniz gün Maltepe ilçesindeki adresinizden alım yapabiliriz. Hepsi bu kadar. Bir iki fotoğraf göndererek, zaman harcamadan, kısa sürede cevap ve teklif alabilirsiniz.

Bize Ne Tür İkinci El Eşya Satabilirsiniz?

İkinci el koltuk takımı, beyaz eşya, mobilya, deri koltuk, ofis mobilyası, bahçe mobilyası, el halısı, gümüş, klasik mobilya gibi pek çok eşyanızı satın alıyoruz.

Tabi alabildiğimiz her eşyayı buraya yazabilmemiz mümkün değildir. O yüzden bir kaç tane örnek vermekle yetinip sizi sıkmamaya çalıştık. Yukarıda belirttiğimiz numaramıza fotoğraflar göndererek hemen cevap alabilirsiniz. 

İkinci El Eşya Alanlar Neye Göre Fiyat Verir?

Cevizli veya bir başka semtten eski eşya alacağımız zaman bazı kriterlere dikkat etmek zorundayız. Siz de takdir edersiniz ki her eşyanın alımını yapmamız mümkün değil. 

  1. Temiz olmasına
  2. Sağlam olmasına
  3. Çalışır durumda olmasına
  4. Model olarak tercih edilebilir bir ürün olmasına
Özellikle ikinci el beyaz eşya alanlar için sorunsuz, arızalı olmayan ürünler almak önemlidir. Çünkü sizden aldığımız ürünleri dükkanımızda satmaya gayret ediyoruz. Dolayısıyla satamayacağımız ürünleri alamıyoruz. Bizi istediğiniz zaman arayabilir, Pinterest, İnstagram, Facebook hesaplarımızı takip edebilirsiniz. 









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?