Fatih 2. İkinci El Eşya Alanlar

 

Fatih 2. İkinci el eşya alanlar

Fatih 2. el eşya alanlar için bizimle iletişime geçebilir, eşyalarınızı çok kısa süre içinde satabilirsiniz. Kullanmadığınız bir veya birden fazla eşyanız için kısa sürede fiyat teklifi verebilir, istediğiniz gün satın alabiliriz. 

Alım işlemini nasıl yapabildiğimizi, nasıl fiyat alabileceğinizi, ne tür eşyalar alabildiğimizi detaylı şekilde anlatmak istiyoruz. Amacımız zamanında yüksek bedeller ödeyerek satın aldığınız eşyaları değerinde satmanızdır. 

Biz uzun zamandır bu sektörde hizmeti veriyor, sıfır yani spot eşya alımı da yapabiliyoruz. Kendi kazancımız kadar sizin memnuniyetinizi de önemsiyor, mümkün olan en iyi hizmeti veriyoruz. İsterseniz iş akışımızı ve merak ettiğiniz detayları ana başlıklar altında anlatalım.

Fatih 2. İkinci El Eşya Satışınız İçin Ne Yapmalısınız?

  • Bizim 0533 493 33 90 numaralı bir iletişim hattımız var. Sizden ricamız satmak istediğiniz eşyaların fotoğraflarını buraya whatsapp ile göndermeniz.
  • Fotoğrafların çok profesyonel ve detaylı çekimler olması gerekmiyor. Anlaşılır olması, eşyalar hakkında bize fikir vermesi yeterli.
  • Ekibimiz gelen fotoğrafları inceledikten sonra size dönüş yapacak, fiyat teklifimizi iletecektir.
  • Fiyatta ortak noktayı bulursak anlaşma sağlanmış demektir ki istediğiniz gün Fatih ilçesinden alım yapabiliriz.
  • Peki hiç olumsuz cevap verdiğimiz yani eşyalarınızı alamadığımız durumlar olmuyor mu? Elbette oluyor. Bir sonraki başlıkta da bu konuyu anlatacağız.

Neye Göre Fiyat Teklifi Veriyoruz?

Fatih ikinci el eşya alımı sırasında bazı kriterlere dikkat etmek ve fiyatı buna göre belirlemek zorundayız. Netice de biz bu işin ticaretini yapıyoruz ki satamayacağımız ürünler almak istemeyiz. 
  1. Ürünün sağlam olması
  2. Temiz olması
  3. Sorunsuz çalışır durumda olması (Özellikle ikinci el beyaz eşya, televizyon, klima alımlarımız için)
  4. Model olarak satılabilir durumda olması
Bu şartlar olmazsa olmaz değerlendirme kriterlerimizdir. Satacağınız eşyanın bilinen, güven veren bir markasının olması da önemlidir ki fiyatı olumlu etkiler.

Bize Ne Tür İkinci El Eşya Satabilirsiniz?

Alımını yapabildiğimiz pek çok eşya var ki hepsini yazmamız mümkün olmasa da bir kaç örnek vermemiz iyi anlaşılmasına yardımcı olacaktır. 

Beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, koltuk, ofis mobilyası, yatak odası, Metebronz, Mudo, Fatih Kıral gibi pek çok eşyayı alıyoruz.

Fatih 2. ikinci el eşya alanlar için bizi tercih etmeniz durumunda bu hizmetlerin tamamını eksiksiz şekilde alırsınız. Hem de cebinizden tek kuruş harcamadan. 

Nakliye, taşıma, yükleme gibi işlemler dahil hizmetimiz ücretsizdir. Bizi istediğiniz zaman arayabilir, Facebook sayfamızı da takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?