İstanbul İkinci El Eşya Alanlar

 

ikinci el eşya alanlar

İstanbul İkinci el eşya alanlar için güvenilir, hızlı hizmet verip değerinde alım yapacak bir firma mı arıyorsunuz? Bizi tüm İstanbul genelinde istediğiniz zaman arayabilir, eşyalarınızı nakit satabilirsiniz. Peki süreç nasıl ilerliyor, nasıl alım yapıyoruz bilmek ister misiniz?

Hiç merak etmeyin ekibimiz mümkün olan en kaliteli hizmeti size sağlayacaktır. Ancak bu hizmeti almadan önce en azından bilgi sahibi olmanız gerektiğini düşünerek detaylı bir yazı hazırladık. Umarız faydalı bir yazı olur.

İkinci El Eşya Alanlar Ne Tür Eşya Alır?

Anadolu Yakası, Avrupa Yakası fark etmeksizin hizmet verdiğimiz için hemen hemen her türlü eşyanın satış talebi gelmektedir. Elimizden geldiği kadar alım yapıyor olsak da her eşyayı satın almamız mümkün değil. 

Genelde ikinci el beyaz eşya, klima, televizyon, ofis mobilyası, deri koltuk, bahçe mobilyası, masa sandalye, Metebronz, Fatih Kıral gibi pek çok eşya için alım yapabiliyoruz.

Sizin eşyanız örnek verilenler arasında olmayabilir ama 0533 493 33 90 numaralı telefonumuza whatsapp üzerinden fotoğraf göndermeniz yeterli. Arkadaşlar gerekli incelemeleri yaptıktan sonra size dönüş yapacak, alım yapıp yapamayacağımızı bildirecektir.

İkinci El Eşya Alanlar Neye Göre Fiyat Verir?

Ne tür ikinci el eşya satarsanız satın ilk dikkat ettiğimiz detay temizliktir Bir eşya ne kadar temiz ve yeniye yakın olursa o kadar yüksek fiyattan alınır. 

Özellikle beyaz eşya alacağımız zaman çalışır durumda olmasına dikkat ederiz. Arızalı, çalışması sıkıntılı olan ürünleri maalesef alamıyoruz.

İkinci el mobilya alımımızda ise ürünün markasına, modeline ve renklerine bakarız. Yanık, yırtık, leke gibi kusurları olan eşyaları maalesef alamıyoruz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

  • İstanbul ikinci el eşya alanlar için bizimle iletişime geçerseniz güven içinde sorunsuz bir satış yapmış olursunuz. 
  • Herhangi bir nakliye veya taşıma ücreti ödemezsiniz.
  • Ödemeyi nakit, eft veya havale ile istediğiniz gibi alabilirsiniz.
  • Seviyeli, profesyonel, güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşar, hiçbir zahmete katlanmazsınız.
  • Anlaştığınız fiyattan satış yapar, fiyat düşürmek için yapılan son dakika pazarlıkları ile uğraşmasınız. Bizi her gün arayabilir, sosyal medya hesaplarımızdan da bizi takip edebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?