Şişli Eski Eşya Alanlar

Şişli Eski Eşya Alanlar

 

Şişli eski eşya alanlar için bizimle iletişime geçerek eşyalarınızı güven içinde satabilirsiniz. İnsanlar bizi arayarak ikinci el eşya satmak istiyorum diyerek talepte bulunur. Hemen hemen hepsinin önceliği yüksek fiyat almak olsa da kaçırdıkları bir nokta var.

Biz de müşterilerimizden alımlarımızı yaparken mümkün olan en yüksek fiyatı teklif ediyoruz. Anlaşma sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Ama bizim tavsiyemiz güven unsurunu da göz ardı etmemenizdir.

Şimdi size Şişli ilçesinden eski eşya alımı için nasıl bir süreçten geçeceğinizi, nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacağız. İsterseniz ana başlıklar halinde ilerleyelim ki daha anlaşılır olsun.

Şişli Eski Eşya Satışı Nasıl Yapılır?

  • İlk yapmanız gereken hangi eşyalarınızı satmak istediğinize karar vermenizdir. Daha sonra bizimle iletişime geçerek eşyalarınız hakkında bize bilgi verebilirsiniz.
  • 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp hattına eşyaların fotoğraflarını gönderebilirsiniz. Böylece bizim de fikir almamıza yardımcı olabilirsiniz.
  • Eşyalarınızın fotoğrafları ekibimiz tarafından incelendikten sonra size dönüş yapılacak, fiyat teklifimizi iletecektir.
  • Fiyat noktasında anlaşma sağlanması halinde Şişli ilçesinin neresinde olursanız olun adresinizden alım yapabiliriz.

Bize Ne Tür Eski Eşya Satabilirsiniz?

El halısı, klasik mobilya, gümüş, hat yazısı, plak, saat, piyano, Hereke halısı, Ladik halısı, Metebronz, deri koltuk, Fatih Kıral. Bunlar ilk aklımıza gelen eşyalardır.

Eski eşya demek ikinci el eşya veya antika eşya demek değildir. Çünkü antika çok değerli bir türdür ve çok nadir bulunan parçalardır. 

2.el eşya ise evinizde, iş yerinizde günlük hayatınız içinde kullanmadığınız eşyalardır. Çamaşır makinesi, buzdolabı, televizyon, koltuk, ofis mobilyası, yatak odası, bahçe mobilyası gibi eşyalar bunlardandır. 

Örnekler artırılabilir ki sizi sıkmamak adına daha fazla uzatmak istemiyoruz. Şimdi en son aşama olan, nakliye ve ödeme kısmına geçelim.

Nakliye ve Ödeme Nasıl Yapılıyor?

Şişli eski eşya alanlar için bizi tercih etmeniz halinde nakliye ve taşıma işlemlerini ücretsiz halledebilirsiniz. Hiçbir zahmet çekmeden, elinizi dahi sürmeden kısa sürede satış yapabilirsiniz. 

Ödeme ise nakit olarak yapılmakta, isterseniz eft veya havale ile de ödeme yapabiliriz. Sosyal medya hesaplarımızdan da takip bizi edebilirsiniz. Size hizmet vermekten mutluluk duyarız. 










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?