2. İkinci El Beyaz Eşya Alım Satım

 



2. İkinci el beyaz eşya alım satım hizmetleri için bizimle iletişime geçerek hızlı sonuç alabilirsiniz. Yerimiz hem Anadolu Yakası hem Avrupa Yakası bölgesinde mevcut olduğu için nereden ararsanız oraya ulaşabiliriz. 

Sizin de elden çıkarmanız gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, kombi, fırın, kurutma makinesi, bulaşık makinesi gibi eşyalarınız varsa o halde hiç beklemenize gerek yok. 0533 493 33 90 numaralı telefonumuz her gün aktif şekilde taleplere cevap vermektedir. Ya da satış için ziyaret edebilirsiniz; ikinci el beyaz eşya alan yerler 

Biz bu işle yıllardır meşgul oluyor ve müşterilerimizden gelen talepleri anında yanıtlıyoruz. Eğer daha önce ikinci el beyaz eşya alanlar ile görüşmediniz ve süreç nasıl işliyor bilmiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz. 


İKİNCİ EL BEYAZ EŞYA ALANLAR

Evimizin, iş yerimizin, ofisimizin vazgeçilmez ürünlerinden olan beyaz eşya sıfır olarak alınırken önemli paralar verilen ürünlerdir. Böyle eşyalarınızı değerinin altında satmak istemezsiniz elbette. O halde aşağıdaki aşamalara göz atarak nasıl satış yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

  • Whatsapp ile eşyalarınızın fotoğraflarını 0533 493 33 90 numaralı telefonumuza gönderebilirsiniz.
  • Ekibimiz size geri dönüş yapacak, olumlu olumsuz cevabımızı iletecektir.
  • Fiyatı onaylamanız halinde istediğiniz gün adresinizden alım yapılacaktır.
  • Eğer mümkünse eşyalarınızın fotoğrafları ile birlikte model bilgilerini ve etiketinin bulunduğu fotoğraflarını da gönderebilirsiniz. Böylelikle daha net fiyat alabilirsiniz.
  • Sizden ricamız ikinci el beyaz eşya alım satım esnasında eşyalarınızın kusurları varsa bunları da bizimle paylaşmanızdır. 

İKİNCİ EL BEYAZ EŞYA NEYE GÖRE FİYATLANDIRILIR?

  • Temiz olması çok önemlidir. Çok eski model bir buzdolabı satmak istiyorum deseniz bile temiz ise satın alınabilir. Kir pas içinde kalmış, artık kullanım ömrü bitmiş beyaz eşya alımı maalesef yapmıyoruz

  • Sağlam olması da ayrıca olmazsa olmaz bir detaydır. Sorunsuz çalışan, tamir görmesi gerekemeyen eşyalarınızı da iyi fiyattan satın alıyoruz. Alım yaptığımız eşyaların düzenli çalışıyor olmasına çok dikkat ederiz. Çünkü beyaz eşya alan yerler için bizi arayan müşterilerimize sorunsuz hizmet vermek isteriz.

  • Bilinen, güven duyulan bir markasının olması da fiyatı etkiler. Arçelik, Beko, Bosch, Siemens, Profilo, Samsung, Lg gibi markalar daha fazla rağbet gördüğü için fiyat teklifi yüksek olur. Bu Altus, Regal, Sunny, Seg gibi markaları almıyoruz demek değildir. Bu alt markaların da çok güzel model ürünleri olabiliyor ki onlara da değerinde fiyat teklifi veriyoruz.

  • Sıfır beyaz eşya alanlar veya spot beyaz eşya alan yerler için de bizi arayabilirsiniz. Kutusu açılmamış, garantisi başlamamış, servis kurulumu yapılmamış eşyalarınızı da satın alıyoruz. Burada önemli olan yine marka ve model bilgisi ve ürünün faturasının olmasıdır.

Daha detaylı bilgi almak için bizi arayabilir ve sizin için faydalı olabilecek, aşağıda linklerini paylaştığımız yazılarımıza göz atabilrisiniz;


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?