2. İkinci El Beyaz Eşya Satmak İstiyorum

2. İkinci el beyaz eşya satmak istiyorum


 Evde, ofiste, iş yerinde, depoda sürekli bulunduğunuz, ikamet ettiğiniz yerde mutlaka bir veya birden fazla beyaz eşya bulunur. Bu faydalı ve olmazsa olmaz ürünler belirli bir zaman sonra fazlalık duruma gelebiliyoruz. O zaman 2. ikinci el beyaz eşya satmak istiyorum talebi ile pek çok kişiden telefon veya email alıyoruz.

Sizin de ikinci el eşya alanlar için güvenilir spotçu arayışınız varsa bize ulaşabilir, eşyalarınız için fiyat teklifi alabilirsiniz. Peki nasıl bir süreçten geçeceğinizi, nasıl fiyat alacağınızı biliyor musunuz? Şuan bu yazıyı okuduğunuza göre muhtemelen bilmiyorsunuz. 

Ekibimiz yıllardır Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ayrımı yapmadan hizmet verdiği için siz nerede olursanız olun en kaliteli hizmeti sağlayacaktır. Şimdi size ikinci el beyaz eşya kime satılır, nasıl satılır, ikinci el beyaz eşya fiyatları ile ilgili detaylı bilgiler vereceğiz.


2. İkinci El Beyaz Eşya Alanlar

İkinci el beyaz eşya alan yerler halk arasında spot eşya alanlar ile aynı şey olarak bilinmektedir. Aslında haksız da sayılmaz ama spot eşya sıfır eşya demek olduğu için o noktada bir yanılma olsa da ikisi de eski eşya alım satımı yapabilmektedir.

Zamanında satılan, fazla bekletilmeyen, ihtiyaç fazlası beyaz eşya her zaman değerinde satılır. Ancak depolara, çatı katına, garaja veya evin bir köşesine saklanan beyaz eşya hiçbir zaman gerçek değerini bulmaz. 

Çünkü zamanı, modeli geçer. Bizim için önemli olan temiz, sağlam ve model olarak çok eskide kalmamış ürünler almaktır. Bazı insanlar eşyalarını o kadar kötü ve bakımsız satmaya çalışıyorlar ki ne kadar yeni model olursa olsun almak istemiyoruz. Beyaz eşya nasıl temizlenir başlıklı makalemizde ürünlerinizi neyle temizleyebileceğiniz konusunda faydalı bilgiler vermiştik. 


Süreç Nasıl İlerliyor?

  • 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp hattına eşyalarınızın fotoğraflarını gönderebilirsiniz.
  • Ekibimiz gerekli incelemeleri yaptıktan sonra size geri dönüş sağlayacak ve fiyat teklifimizi iletecektir.
  • Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasının ardından istediğiniz gün adresinizden nakit alım yapılacaktır.
  • Firmamız eski beyaz eşya satmak istiyorum diyen her müşterisine aynı kalitede ve standartta hizmet vermektedir.
  • Spot beyaz eşya alanlar veya sıfır beyaz eşya alanlar için de bizi arayabilir, faturalı, kutusu açılmamış ürünleriniz için de hemen fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bize Ne Tür Beyaz Eşya Satabilirsiniz?

İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, televizyon, kombi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, fırın, termosifon sayılabilir. İkinci el beyaz eşya fiyatları neye göre belirlenir derseniz onu da bir sonraki başlığımızda açıklayacağız. 

Fiyat Neye Göre Belirlenir?

  • Eşyalarınızın temizliğine
  • Markasına
  • Modeline
  • Teknik özelliklerine
  • Kaç senelik ürün olduğuna bakılır ve buna göre fiyat teklifi yapılır. 
2. ikinci el beyaz eşya satmak istiyorum diyorsanız ve ikinci el beyaz eşya alan yerler arasından bizi seçiyorsanız size en doğru hizmeti en kısa süre içinde verebiliriz. Nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini, fiyatlandırma politikamızı kısaca anlatmak istedik. Sizin de satmak istediğiniz bir veya birden fazla beyaz eşyanız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz; Umut Spot












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?